TTNET vs Vodafone Net

Arkadaşlar kötü bir Vodafone deneyimi geçirdim. Ülke ekonomi şartları yüzünden yarın TurkNet 400 TL yaptım derse tarifeyi yine kendime ISS arayacağım. 2 sene sözleşmeli bir firma arıyorum. Tek altyapım Türk Telekom VDSL altyapısı. Fiber falan yok. O yüzden bende Türk Telekom interneti daha doğru bulmaya başladım.

Arkadaşlar kötü bir Vodafone deneyimi geçirdim. Ülke ekonomi şartları yüzünden yarın TurkNet 400 TL yaptım derse tarifeyi yine kendime ISS arayacağım. 2 sene sözleşmeli bir firma arıyorum. Tek altyapım Türk Telekom VDSL altyapısı. Fiber falan yok. O yüzden bende Türk Telekom interneti daha doğru bulmaya başladım.
TürkTelekom kendi altyapısında, düzgün bir hattınız varsa o kadar da kötü değil. Bence de TT.

Buna ithafen demiştim.

Savunma babında yazdiysan bunu komik, müşteri temsilcisi desteği olmayan bir şeye bir de komik bir şekilde internet üzerinden iptal edebilirsin diye post atman güldürdü sağ ol.

Savunma babında yazdiysan bunu komik, müşteri temsilcisi desteği olmayan bir şeye bir de komik bir şekilde internet üzerinden iptal edebilirsin diye post atman güldürdü sağ ol.
Amacım yardım etmekti. Bulamadın sandım. İyilik de yaramıyormuş onu anladım.

İyi günler dilerim o zaman.

Amacım yardım etmekti. Bulamadın sandım. İyilik de yaramıyormuş onu anladım.

İyi günler dilerim o zaman.

Kusura bakma yanlış anlamışım. Ben bana TurkNet'e suç atma internet üzeri iptal edebiliyorsun gibi bir ima kullandın sandım tekrardan kusura bakma.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı