Ttnet Yalin Interest Nasil Kullanan Varmi ?

Daha fazla  
Konu Kirligi icon uzgunum Intret almayi dusunuyorm Sadece Ttnetden Alabiliyorm Super online Altyapisi yok burada sanirim , hangi paket onerirsiniz ? Telefonsuz paketlere gececgm Simdiden tesekkurler bilgi icin..

Nerede oturduğuna bağlı da diyebilirim kardeşim ben izmirin güzide olmayan köylerinden birinde oturuyorum torrentten 200 kb/sn den fazla göremiyorum doğrusu burdada ttnet altyapısı mükemmel değil.

Normal internetin aynısı hız konusunda aralarında hiç bir fark yok TTnet yapıyor yine yapacağını, ondan bir şüphen olmasın. Tek avantajı telefon hattına bağlı kalmıyorsun.

Nerede oturduğuna bağlı da diyebilirim kardeşim ben izmirin güzide olmayan köylerinden birinde oturuyorum torrentten 200 kb/sn den fazla göremiyorum doğrusu burdada ttnet altyapısı mükemmel değil.

Speedtest yapınız. Sonuç 200kb'yi geçiyorsa ki geçecektir.
200KB:2MBİT gibi bir hıza denk gelir artık köyler de bile 4-5mbit alıyorlar. Torrent'den yani sunucudan kaynaklanıyor olabilir.Çok fazla yoğunluk olabilir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı