İyi günler arkadaşlar. Bir süredir özellikle akşamları (çoğunluk olarak akşamları oyuna giriyorum) LOL, CS:GO gibi oyunlar oynarken ping değerlerim 1000'lerin üzerine çıkıyor. Tahmin edersiniz ki oynamak mümkün olmuyor. Eş zamanlı olarak bir internet sitesi açmaya çalıştığımda ise siteye erişim sağlanamıyor. Ttneti aradığımda sürekli olarak kendileri ile ilgili bir sorun olmadığını söyleyip duruyorlar. İşe bak ki benimle birlikte aynı sunucuya bağlanan arkadaşlarımda bir problem yok. :O Evde bir tane fazla splitterım vardı onu taktım değerler değişmedi. Gittim yeni splitter aldım şansıma o da bozuk çıktı.
Gittim yeni kablo yaptırdım geldim onu bağladım onda da hızım düştü ne hikmetse. Anlayacağınız çok zor durumdayım her gün ttnetin cahil çalışanlarıyla mücadele ediyor bir yandan 60 küsür lira verdiğim internetim ile oyun oynamaya çalışıyorum. Sonuç olarak çıldırmak üzereyim. Bana verebileceğiniz mantıklı fikirler varsa dinleyip denemek isterim. Ne yaptıysam ttnetin cahil çalışanlarını evime getirtemiyorum inceleme yapmaları için. Bundan 6-7 sene evvel aradığın anda gelirlerdi. Özele geçince parayı da götürünce umurlarında bile değiliz.