TTNET Yüksek ping sorunu

Oriente

Megapat
Makaleler
1
Yer
İzmir
İyi günler arkadaşlar. Bir süredir özellikle akşamları (çoğunluk olarak akşamları oyuna giriyorum) LOL, CS:GO gibi oyunlar oynarken ping değerlerim 1000'lerin üzerine çıkıyor. Tahmin edersiniz ki oynamak mümkün olmuyor. Eş zamanlı olarak bir internet sitesi açmaya çalıştığımda ise siteye erişim sağlanamıyor. Ttneti aradığımda sürekli olarak kendileri ile ilgili bir sorun olmadığını söyleyip duruyorlar. İşe bak ki benimle birlikte aynı sunucuya bağlanan arkadaşlarımda bir problem yok. :O Evde bir tane fazla splitterım vardı onu taktım değerler değişmedi. Gittim yeni splitter aldım şansıma o da bozuk çıktı. :p Gittim yeni kablo yaptırdım geldim onu bağladım onda da hızım düştü ne hikmetse. Anlayacağınız çok zor durumdayım her gün ttnetin cahil çalışanlarıyla mücadele ediyor bir yandan 60 küsür lira verdiğim internetim ile oyun oynamaya çalışıyorum. Sonuç olarak çıldırmak üzereyim. Bana verebileceğiniz mantıklı fikirler varsa dinleyip denemek isterim. Ne yaptıysam ttnetin cahil çalışanlarını evime getirtemiyorum inceleme yapmaları için. Bundan 6-7 sene evvel aradığın anda gelirlerdi. Özele geçince parayı da götürünce umurlarında bile değiliz.

Eğer taahhütünüz yoksa üyeliğinizi iptal edip başka internet sağlayıcısına geçin. Ben de Ocak ayında TTNET'ten çıktım üstelik taahhütüm vardı ve 150TL cayma bedeli ödedim cebimden çünkü artık çok sıkılmıştım ping sorunundan. Şimdi Uydunet kullanıyorum ve şuana kadar sıkıntı çekmedim tavsiye ederim.

Taahüdüm var şuan ayrılamam ne yazık ki. Uydunetten zamanında çok çektim. Dakikada kaç kez netin koptuğunu hatırlamıyorum bile. Kuzenimde uydunet kullanıyor o da çok memnun. Fakat benim internetimin kopma sebebini bir türlü bulamadılar. En son modem dediler bende tekrar ttnete geçtim. Bugüne kadar sıkıntım yoktu. Bugün başka bir modemle de denedim benim modemimdeki ping değerleri daha iyi çıkıyor. Zaten modemimde uyduruk bir modem değil. Bu sabah itibari ile ping değerleri normal bakalım akşama doğru neler olacak.

Her gece arıyorum hala yardımcı olan bi yetkili yok. Bu gene iyi hali. 700'lere çıktığı oluyor bu değerlerin.
ping2.jpg

Arkadaşlar benden söylemesi ttnete geçmeyin. Eve ekip göndermek için önce 11 lira daha sonra sorun bulunursa da 56 liraya kadar ekstra para alıcaklarını söylüyorlar. İlk 11 lirayı ekip henüz eve gelmeden önce faturaya yansıtıyorlar. Para köpeği olmuş bunlar.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı