TTNET'den Superonline'a Geçiş

spaLyx

Centipat
Arkadaşlar TTNET kullanıyorum ve inanılmaz bıktım aylardır taahhütümün bitmesini bekliyordum. Ancak bulunduğum konumda TTNET altyapısı var ve ben Turkcell super Online geçmek istiyorum internet hızım aynı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar TTNET kullanıyorum ve inanılmaz bıktım aylardır taahhütümün bitmesini bekliyordum. Ancak bulunduğum konumda TTNET altyapısı var ve ben Turkcell super Online geçmek istiyorum internet hızım aynı olur mu?

Alt yapınız fiber mi? Fiber degilse hangi internet servis saglayıcısını kullanırsanız kullanın Türk Telekom alt yapısı kullanıyor.

TTNET altyapısı ile hizmet alırsın yine. Bir tık daha verimli olur ama çok bir şey bekleme. Ama Millenicom veya NetSpeed incele istersen. En azından taahhütsüz olduğu için uymazsa hemen çıkarsın.

Böyle firmalar nasıl Türk Telekom'un portlarını kiralayıp bu kadar ucuza verebiliyorlar anlamış degilim.

Böyle firmalar nasıl Türk Telekom'un portlarını kiralayıp bu kadar ucuza verebiliyorlar anlamış degilim.
Kar marjı olayı biraz aslında. TTNet portu şu kadara kiralarım diyor. Üzerine koyacağın kar senindir gibi yani. Bu firmalar da piyasada var olabilmek için kar marjını düşürerek hizmet vererek kar sağlıyorlar. Emlakçı mantığı yani. Bana şu kadar para getir sen kaça satarsan sat derler hep:)

Bulunduğum konumda TTNET altyapısı var.

O zaman şöyle bir tavsiye verebilirim ara konuş ben düzgün hizmet alamıyorum iptal ettirmek istiyorum de sözleşmende bitmiş zaten seni vazgeçirmek için okadar çok arıcaklar ki daha iyi teklflerle gelcekler en azından aldıgı hizmete göre daha az para vermiş olursun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı