TTNET'in bilinçi olarak interneti kesmesi

BrainHacker

Kilopat
Katılım
8 Eylül 2014
Mesajlar
839
Makaleler
1
Çözümler
1
Yer
Königswinter
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Profesyonel Talebe
Arkadaşlar akşam saatlerinde internet her 10 dakikada en az 5 kere kesiliyordu. Sürekli kesilen internet nedeni ile TTNET'i www.sikayetvar.com'a şikayet etmek için siteyi açtım ve birkaç TTNET internet kesintisi konusuna baktım. Bunun üzerine internetin bir daha kesilmediğini fark ettim. Ve ondan beri yani yaklaşık 4 saattir kesilmedi.

Benim aklıma gelen milletin internetinde sorun yaratıp müşteri hizmetlerini aratmak ve bu yoldan para kazanmaya çalışmaları. Sizce rastlantı mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar TTNET alınmaz adamları arıyorum internet ağında sıkıntı var o yüzden erişemiyorsunuz 23 MBPS'ye dediler. Ahmak sandılar herhalde anlattım evde cat 5 kablo var 100MBPS'ye kadar detek sunuyor dedim. Bizde öyle gözükmüyor dedi. Bende biraz cingar çıkardım. Sen benim kim olduğumu biliyomusun falan dedim. Yarına kalmaz bu konuşmayı ip adresiyle veriyim mahkemeye hakim de benim zaten falan dedim. Adam tekrar kontrol edeyim dedi ve 2.4 MBPS olan hız bir anda 24 MBPS'ye çıktı. Hani sorun vardı deyince yanlışlık olmuş dedi. İşte insanları böyle kazıklıyolar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı