TTNet'ten TurkNet'e geçilir mi?

jotuntrym

Hectopat
Katılım
8 Nisan 2018
Mesajlar
21
İnternetten dolayı çok sıkıntı yaşıyorum. TT kullanıcısı olarak pişmanlık içerisindeyim. Farklı bi hizmet kullanan varsa yardımcı olabilir mi?

Screenshot_20180726-132958.jpeg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Vodefone'dan 40Mbps internet al. 35-38 Mbps gelir. AKK de 100GB'dı sanırsam.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer ki bulunduğun bölgede başka markaların altyapısı var ise deneyebilirsin. Lakin TTNET in altyapısı üzerinden servis sağlanıyor ise daha pişman olma ihtimalin de var.
 
Her zaman pişman olma ihtimalin var ama her internet sağlayıcı TTnet'ten daha iyidir... Türknet ile görüşüp size kaç Mbps verebildiklerini öğrenin. Konumunuzda diğer sağlayıcıların altyapısı var mı sorgulayın, ona göre tercihinizi yapın.
 
İnsanların alt yapısının en fazla ne kadar hız internet desteklediğini bilmeden bilmem ne firmasından bilmem kaç hız al bu kadarı gelir demek yanlış bilgidir. Öncelikle arkadaşın sorgulama siteleri üzerinden alt yapı desteğini öğrenmesi gerekir. Daha sonra sağlıklı bir yorum yapılabilir. En azından modem ara yüzünden hat değerlerini paylaşımda bilgilendirmede bulunabiliriz. TürkNet Türk Telekom alt yapısı kullanıyor bunu bilmelisin. İster WAE ister YAPA.
 
Öncelikle ilk cevabım altyapı olacaktır. Dikkat etmen gerekir. Hangi firma iyi bir hız veriyorsa ona geçmelisin. Ama TurkNet güzel seçim olacaktır. Eğer altyapın varsa.
 
TTNet taahhütüm bittiğinde 20 Haziran itibariyle TurkNet'e geçtim ve gayet de memnunum. Taahhüt isteyen yok, AKK yok.
 
Alt yapı ile ilgili daha çok ama, TTNet kullanma da ne kullanırsan kullan daha önce TTNet kullanan birisi olarak, samimi söylüyorum🙂
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı