Tübitak Fen Lisesi nasıl?

Ya okulun direk şey amacı yok. Bu çocuk kesinlikle yurtdışında okuyacak veya yurtiçinde okuyacak gibi bir anlayışı yok. Mesela Galatasaray ve İstanbul erkek öğrencilerinin yurtdışında okumasını istiyor. Tübitakta ise amaç yurtdışı veya yurtiçi değil nitelikli öğrenci yetiştirmek.
tamamdir tesekkur ederim

Nereden geliyorsunuz ki ona göre cevap vereyim. Ama bu okulun en iyi yani öğrenci kitlesi hem okul çok büyük destek alıyor ve bayağı hızlı gelişiyor. Hatta bana kalırsa bir 3-4 seneye Türkiye'nin en iyi okulu olabilir.

Yine gelip gelmemek sizin kararınız ama ben mesela Kütahya'da geliyorum 4-5 saat falan sürüyor otobüsle.

Hocam bir de birazcık zahmetli olabilir ama @insanazoradam adlı kişinin açtığı konuda da birkaç şey yazmıştım okul hakkında isterseniz oradaki şeylere de bakabilirsiniz.

485 puan ile hangi okullara gidebilirim adlı konusundaki mesajlara bakın.

Merhaba ben yüzde 0.27'ye girdim bu hafta pazar TÜBİTAK fen lisesi sınavına gireceğim bir şeye çalışmama gerek var mı, sen sınavına çalıştınmı ve kaçıncı sıradan girdin bu sonuçla?
Anladığım kadarıyla olimpiyat sorularının biraz altı ve matematik olimpiyatında 32 sorudan 18 tane işaretlediğim için kendime güveniyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı