Tüketici hakem heyeti başvurumu kabul etti

Cihazı kullanıyordum hocam evet sizin de kullanmanızda sıkıntı yok. Para iadesi kararı zaten satın aldığınız yere gitmiştir onlar size ulaşır yakında.
Hocam karar tarihi 11 Ekim diyor ama bana bugün geldi raporlar. Neden 20 gün sonra geldi itiraz mı etti karşı taraf nereden anlıyoruz? Ayrıca kardeşim ürünü kullanmaya devam ettiği için altında bir çizik varmış diyor. Bunlar engel midir? Teşekkür ederim.

Onu hiç bilemeyecem hocam isterseniz satıcıyla iletişime geçin.

Garanti belgesinde kurallar var kutlarım! Detaylı okunursa tüketici lehine yazilar da var.

Aynı durum işte şimdi benim başıma geldi MSI MAG 271QP oled monitör aldım gaming.gen.tr den. MSI GLOBAL e mail attım bana resmen şunu diyor bakın

"
Dear Fatih Öztürk,

Greetings, thank you for contacting MSI Support.

We do regret to inform that MSI monitor does not have 0 pixel defect warranty coverage.

Below is the link to the monitor warranty terms and conditions for your reference.

If the monitor is recently purchased, you may want to consult with the retailer to see if they might have any aftersales service policy that may work at your advantage to

assist with the situation.

Your kind understanding is this matter will be greatly appreciated.

https://www.msi.com/page/warranty

DOT Policy : Bright Dot > 3 Dots, Bright dot gap < L>=15mm
Dark Dot > 5 Dots

DOT Definition:
Bright Dots: Dots appear bright and unchanged in size in, which module is displaying under BLACK pattern
Dark Dots: Dots appear dark and unchanged in size in, which module is displaying under pure red, green, or blue pattern.

MSI OLED Monitors Burn-in Basic Criteria : Please do not unplug your MSI OLED monitor from the power outlet when using "MSI OLED Care - Panel Protect". MSI OLED monitors will activate “MSI OLED Care - Panel Protect” feature after every 4 hours of usage. Upon reaching 16 hours of cumulative usage, the protection mechanism will be forcibly activated to prolong the lifespan of the panel.

MSI OLED Monitors Burn-in Judgement Criteria : △Luminance ≤ 3.5% @ 50% gray (at “Peak 1000 nits” mode)

All the best,
MSI Customer Service Team"

Yani 0 piksel hatası garantimiz yok üzgünüm diyor kısacası. Bende şimdi aynı sen gibi THH ye bu mailin PDF halini ve faturanın PDF ini gönderdim. Ama gaming.gen'e bu durum sadece mail attım. Hafta sonu olduğu için dönmediler. Ben şimdi THH ye gaming.gen'i şikayet ettim onların bilgisini girdim ama yanlış mı yapıyorum ? TR ye MSI ürününü getiren PENTA teknolojiyi mi şikayet etmem gerekiyor yoksa gaming.gen'i mi ? Daha başvuruyu tamamlamadım. Hali hazırda kayıtlı duruyor. Tek tıkla başvuru hazır. Yardımcı olursan sevinirim. 28 bin tl verdim ben bu monitöre. görselde ekliyorum.

Dosya Ekleri

• 20250822_190245.jpg
    105,4 KB · Görüntüleme: 13
Gaming.gen olumsuz cevap verirse onları şikayet edin hocam. Eğer bizlik bir şey yok derlerse MSI servisini şikayet edin.

Gaming.gen olumsuz cevap verirse onları şikayet edin hocam. Eğer bizlik bir şey yok derlerse MSI servisini şikayet edin.
Önceki cevaplarında dell teknik servisi şikayet ettim demişsin ama tüketici hakem heyeti görseline baktım orada da gaming.gen'i şikayet etmişsin. Kafam karıştı. bide uzun sürmüş hem onu şikayet edip ardından servisi şikayet etmek demek neredeyse ikisi 1 sene beklemek demek.

Evet ben en başta teknik servisi şikayet ettim. Tüketici hakem heyeti Gaming.geni sorumlu tutmuş. Onlar düzeltmiş yani şikayeti.

Evet ben en başta teknik servisi şikayet ettim. Tüketici hakem heyeti Gaming.geni sorumlu tutmuş. Onlar düzeltmiş yani şikayeti.
Şimdi bana cuma günü msi tr teknik servisi yani servispoint bize gönderin inceleyelim dedi. ama MSI GLOBAL ise 0 piksel garantimiz yok yani nah sana yardım dedi kısacası. Teknik servise göndermemin ne anlamı kalıyor bu mailden sonra diye düşündüm. Kargo da hasar görebilir sonuçta her ne kadar kutusu da duruyor olsa... MSI TR teknik servise de 1 piksel için kullanıcı hatası diyeceksiniz gibi bir mail attım. Kargo da hasar görebilir dedim derdimi anlattım. O yüzden direkt şikayet edeyim diyorum pazartesi verecekleri cevaba göre. 28 bin tl lik monitör kargoda hasar görürse msi tr teknik servis bizim sorumluluğumuz da degil diyor

Birde merak ettiğim hiç teknik servise yada gaming gene gönderdiniz mi siz ürünü ? Olay tam olarak nasıl gelişti ? Şikayetine istinaden mi 14 gün bahanesini yazmış bunlar adamların şikayete itirazı da komedi haahhaha

Son düzenleme:
Ben direk Dell servisini aradım. Durumu anlattım onlar da bana değişim veya iade yapamayacaklarını söylediler. Gaming.gene ulaştım sonra onlar da eğer monitörü gönderirseniz biz de yetkili servise yönlendiririz dediler. Ondan sonra direk tüketici hakem heyetine yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…