Tüketici hakem heyeti başvurumu kabul etti

Servisten değişim/iade kararı çıktı arkadaşlar. Gaming.gen'e mail atıyorum ama bu kadar uyuşuk yavaş çalışan bir firma görmedim. Bir daha buradan bişey alırken 40 kere düşünücem herhalde. Hiç bir maile hızlı cevap vermiyolar. Görünen o ki uğraşıcam

1756489507516.png

Servisten değişim/iade kararı çıktı arkadaşlar. Gaming.gen'e mail atıyorum ama bu kadar uyuşuk yavaş çalışan bir firma görmedim. Bir daha buradan bişey alırken 40 kere düşünücem herhalde. Hiç bir maile hızlı cevap vermiyolar. Görünen o ki uğraşıcam

Eki Görüntüle 2565343
Çok iyi sevindim.

İyi hoş güzelde lanet olsun şu gaming.gen'e adamlara neredeyse 1 haftadır mail atıyorum. Hem bana monitörü aldıktan sonra fiyat düştüğü için aradaki farkı geri vercez dediler hemde bu servis kararını mail olarak gönderiyorum adamlar umursamıyor bile. Vallahi bin pişmanım buradan bir şey aldığıma ya.
Gına geldi.

Bu sabah saat 10'da mail attılar. Bakalım Çarşambaya kadar dediklerini yapacaklar mı ? hiç sanmıyorum çünkü ürün artık sitede stokta yok görünüyor. Yine bir dalavere çeviriyorlar belli ki

Arkadaşlar monitörün yenisi geldi. Gaming.gen.tr gerçekten maillere geç cevap veriyor bu süreçte beni yoran bu oldu. Acayip bir firma. İlk defa alışveriş yapmıyorum buradan ama problem yaşayınca demek ki sıkıntılı bir yermiş ki başınıza gelince anlıyorsunuz. Deneyeceğim bugün kısmetse monitörü.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    13,2 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı