Tüketici hakem heyeti dava nasıl açılır?

Yaptım umarım ilgilenirler adalet sistemimiz iyi degil umarım bu sefer iyi olur.
Hocam THH çok hızlı çalışmasa da tüketicinin yanında olan bir kurum. 2-3 ay bekleyebilirsiniz fakat haklıysanız büyük ihtimalle olumlu sonuç alırsınız.

Hocam THH çok hızlı çalışmasa da tüketicinin yanında olan bir kurum. 2-3 ay bekleyebilirsiniz fakat haklıysanız büyük ihtimalle olumlu sonuç alırsınız.

Bakalım 4 yıla gelir sonuçlar ayrıca haklı göstereceklerini düşünmüyorum.

Bakalım 4 yıla gelir sonuçlar ayrıca haklı göstereceklerini düşünmüyorum.

Ghosting bir ayıptır ve ilk 6 ay içerisinde ortaya çıkan ayıplı ürünlerde tüketici seçimlik haklarından istediğini kullanabilir. Keşke haklarınızı bilerek doğru bir başvuru yapsaydınız. Böyle durumlarda hangi hakkınızı kullanmak istediğinizi vebilirkişi talep edip ürünü göstermek istediğinizi beyan etmeniz bence önemli.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-01-12-15-27-48-325_com.google.android.apps.docs.jpg
    Screenshot_2024-01-12-15-27-48-325_com.google.android.apps.docs.jpg
    120,8 KB · Görüntüleme: 31
Ghosting bir ayıptır ve ilk 6 ay içerisinde ortaya çıkan ayıplı ürünlerde tüketici seçimlik haklarından istediğini kullanabilir. Keşke haklarınızı bilerek doğru bir başvuru yapsaydınız. Böyle durumlarda hangi hakkınızı kullanmak istediğinizi vebilirkişi talep edip ürünü göstermek istediğinizi beyan etmeniz bence önemli.

Ben başvuru gönderdim açıklamasında her şeyi yazdım bakalım kanıt isterlerse fotograf da var video da dahil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı