sadece pdf şeklinde kabul ediyorlar anladığım kadarıyla fakat bende video varTüketici Hakem Heyetlerine Başvuru İşlemi sanıyorum burasıydı
Şikayetini ilettikten sonra eğer gerek duyulursa videoları isterler senden dostum.sadece pdf şeklinde kabul ediyorlar anladığım kadarıyla fakat bende video var
Youtube'a liste dışı olarak yükledikten sonra linkleri PDF dosyasının içine yazmayı deneyebilirsiniz. Kabul edip etmediklerini bilmiyorum ancak PDF olarak kabul ettikleri yerde başka bir çözümün olduğunu düşünmüyorum.Tüketici hakem heyetine dilekçe başvurusunda bulunacağım. Yaşadığım sorunun videolu kayıtları var ancak ben bu videoları tüketici hakem heyetine nasıl ileteceğim?
Online olduğu için pdf. Ya/da yakın savcılığa suç duyurusunda bulun. + Video bağlantısı veya video içerini usb disk ile isterlersadece pdf şeklinde kabul ediyorlar anladığım kadarıyla fakat bende video var
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.