Bana kağıt olarak ptt getirmişti.Eki Görüntüle 2542654
Karara bağlandı diye görünüyor ama karar formunu sitede göremiyorum. Hakem heyeti kararını nasıl öğrenebilirim?
Gelmesi ne kadar sürmüştü hocam? Ayın 17 sinde karara bağlanmış gözüküyor ama sitede daha bugün gördüm karara bağlandığını.Bana kağıt olarak ptt getirmişti.
Başvurduğun Tüketici Hakem Heyetini arayarak bilgi alabilirsin. Karar yüklenirken hata olduysa düzeltebilirler. Ayrıca fiziki olarak başvuruyu yaptığın yerin adresine gidip dosya numarası ve kimliğin ile kararın ıslak imzalı kopyasını alabilirsin.Eki Görüntüle 2542654
Karara bağlandı diye görünüyor ama karar formunu sitede göremiyorum. Hakem heyeti kararını nasıl öğrenebilirim?
Orada gözükmüyordu hocam. Tebligat geldi.
Mobilden veya uygulamadan girmişsindir, ben PC'den girdim.Orada gözükmüyordu hocam. Tebligat geldi.
Hocam tebligat kağıt olarak geldi de şimdi başka bir sorun var. Bozulan kulaklık kablosuzdu firma bana kablolu kulaklıkla değişim öneriyor ben bunu kabul etmek istemiyorum çünkü kablosuz ürünün muadili kablolu olamaz. Ne yapmalıyım?Hocam tanıdık hukukçuya sordum
E-devletten tüketici hakem heyeti kararları tarzında bir kısım var oradan görüntüleyebilirsin. Eğer işe yararsa çözüm olarak raporlarsan çok makbulu geçer.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.