Tüketici Hakem Heyeti kararı nasıl görülür?

0ZAN_

Megapat
1753466799568.png

Karara bağlandı diye görünüyor ama karar formunu sitede göremiyorum. Hakem heyeti kararını nasıl öğrenebilirim?

Eki Görüntüle 2542654

Karara bağlandı diye görünüyor ama karar formunu sitede göremiyorum. Hakem heyeti kararını nasıl öğrenebilirim?
Başvurduğun Tüketici Hakem Heyetini arayarak bilgi alabilirsin. Karar yüklenirken hata olduysa düzeltebilirler. Ayrıca fiziki olarak başvuruyu yaptığın yerin adresine gidip dosya numarası ve kimliğin ile kararın ıslak imzalı kopyasını alabilirsin.

Hocam tanıdık hukukçuya sordum :D

E-devletten tüketici hakem heyeti kararları tarzında bir kısım var oradan görüntüleyebilirsin. Eğer işe yararsa çözüm olarak raporlarsan çok makbulu geçer.

Hocam tanıdık hukukçuya sordum :D

E-devletten tüketici hakem heyeti kararları tarzında bir kısım var oradan görüntüleyebilirsin. Eğer işe yararsa çözüm olarak raporlarsan çok makbulu geçer.
Hocam tebligat kağıt olarak geldi de şimdi başka bir sorun var. Bozulan kulaklık kablosuzdu firma bana kablolu kulaklıkla değişim öneriyor ben bunu kabul etmek istemiyorum çünkü kablosuz ürünün muadili kablolu olamaz. Ne yapmalıyım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı