Tüketici hakem heyeti tarafından iadesine karar verilen para nereden ve nasıl alınır?

Deepbluee

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar,

Turkcell Superbox aboneliğimi iptal ettirdiğimde modemi Turkcell iletişim merkezine götürdüm kabul etmediler ille de Superonline iletişim merkezine götürüp vermelisin dediler. En yakın Superonline iletişim merkezi ise evime bir hayli uzaktı ve pandeminin tam da en yoğun olduğu dönemdi bu sebeple zamanında götürüp veremedim. Bunun üzerine 1000 TL modem ücreti faturaya yansıttılar. Daha sonra modemi istedikleri yere götürdüm lakin teslimat süresi geçti diye kabul etmediler. Bunun üzerine tüketici hakem heyetine başvurdum ve haklı bundum alınan 1000 TL'lik modem ücretinin tarafıma iadesine karar verildi. Şimdi ben bu parayı nereden ve nasıl alacağım hiçbir fikrim yok. Nereye ne diye başvurmam gerekiyor beni aydınlatabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler.

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun.
Bundan sonra ki süreç kolay. THH ilgili firmaya adını hatırlayamadığım savunma ya da ihtar tarzı bir belge gönderiyor ve sonuç istiyor. Para iadesine kadar verildiyse sizinle iletişime geçeceklerdir. Yakın zamanda iletişime geçilmezse firmanın müşteri hizmetlerini arayın ve konuyla ilgili dosya oluşturun size dönüş yapılmasını bekleyin. Sonuçlanmış bir iade, son olarak modemi de isteyeceklerdir diye düşünüyorum. Bütün bu durum sonuçsuz kalırsa geçte olsa THH arayıp sonucun ne olduğunu para iadesini yapılıp yapılmadığını soruyor. Gerekli açıklamayı buna göre yaparsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı