Tüketici hakem heyetine 3. arızadan sonra mı başvurulmalı?

Merhabalar elimde kronik sorunlu ASUS ısınan bir ekran kart var. Isınıyor ve MHz düşürüyor daha da ısınmamak için, buna istinaden servise verdim ve termal macun değiştirip geri postaladılar. Bende buna istinaden sorunumun çözülmediğini bildirdim. Tekrar yollayın gene termal macun değişir bir şey yapamayız dediler sizce tekrar 2 kere daha yollayın mı direk tüketici hakem heyetine başvurumu yapayım mı? Tekrar tekrar kartı yollardan kart yalama olacak çünkü gide gide çizip bozcaklar.

Smsinfocomm pişmanlıktır.

Son düzenleme:
Başvuru yapın o zaman önceliğe iade isteyin aynı anakarttan daha gönderirler değişimde gene başınız yanar.
Kronik sorunlu üründe bir şey değişeceğini düşünmüyorum. Çünkü zaten diğer modellerde de aynı sorun yok mu?
İade alırsa en azından farklı bir anakart alır yada kartı satar başka bir anakart alır.

Thh çok yardımcı oluyor ama pandemi süreciyle beraber sonuç almak aylar sürebiliyor. Siz yine de şikayette bulunun, elbet sonuç çıkar.

Hocam ben çok memnun kaldım. 2. ayında ekran kartım çok ısınmaya başladı. 10 gün içerisinde para iadesi veya değişim kararı verildi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı