Bilirkişi her iki tarafın beyanına bakacak, kendi incelemesini de yaptığında ortaya net bir sonuç çıkaracak. Diğer yazdıkların ile ilgili bir çıkarım yapamadım.
Hard diskin tarafımdan takılmadığını zaten biliyorum. Ama önemli olan THH'nin beni haklı bulması, o nedenle aklımda bazı sorular var.
Laptop geldiğinde hard diskin olup olmadığına bakarsam bilirkişi için sorun olur mu? İlk yollayışımda geri gönderdiklerini bu bilgisayar kısmında görünmüyordu.
2 ay içerisinde sonuç alanlar var ama yoğunluğa göre değişir. Süreci hızlandırmak için tek yapabileceğin şey kendine düşen işleri geciktirmeden halletmen onun dışında bir şey yapamazsın.
Onarım raporunda HDD ile ilgili bir şey yazmıyor mu? Normalde tamirden çıkan cihaz için şu şu onarıldı bu değiştirildi gibi şeylerin yazılı olduğu evrak çıkması lazım.
Onarım raporunda HDD ile ilgili bir şey yazmıyor mu? Normalde tamirden çıkan cihaz için şu şu onarıldı bu değiştirildi gibi şeylerin yazılı olduğu evrak çıkması lazım.
Kullanıcı tarafından takılan HDD arızalı yazıyor. Ama inanmıyorum. Mail atıp sorduğumda cihaza fabrika çıkışı HDD takılmıs ve arızalı olduğundan garanti kapsamında değerlendirilememektedir.
Dediler başlı başına skandal.