Tüketici hakem heyetine başvuru nasıl yapılır?

Dosya ücreti. Avukata ihtiyacın olacağını sanmıyorum ama durum o noktaya gelirse avukattan yardım alman en iyisi olur. Zaten THH kararı lehine olduğu için büyük ihtimalle de davayı da kazanırsın ve avukatlık ücreti gibi diğer ücretlerin hatta yol gibi ücretlerini bile karşı tarafa ödettirebilirsin.

Peki teşekkürler, hakem heyetine başvururken ya da süreçte yapmam gereken bir şey var mı? Cihaz kargoyla bana gönderilmek üzere yola çıktı. Bundan sonraki süreç hakem heyetine başvurmak olacak.

Peki teşekkürler, hakem heyetine başvururken ya da süreçte yapmam gereken bir şey var mı? Cihaz kargoyla bana gönderilmek üzere yola çıktı. Bundan sonraki süreç hakem heyetine başvurmak olacak.
Rica ederim. Daha önceki mesajlarımın üzerine ekstra bir şey yapmana gerek yok. Sadece alehine bir şey olmaması için cihazla birlikte durumunu anlatan bir video çekip elinde barındırabilirsin.

Rica ederim. Daha önceki mesajlarımın üzerine ekstra bir şey yapmana gerek yok. Sadece alehine bir şey olmaması için cihazla birlikte durumunu anlatan bir video çekip elinde barındırabilirsin.

İlçe hakem heyetine gidip başvuracağım. Daha önceden hiç böyle durumla karşı karşıya kalmadığı için görevli arkadaşların belki yardımı olur. Faturada yazan isim ile mi başvurmak lazım?

İlçe hakem heyetine gidip başvuracağım. Daha önceden hiç böyle durumla karşı karşıya kalmadığı için görevli arkadaşların belki yardımı olur. Faturada yazan isim ile mi başvurmak lazım?
Faturada yazan isim önemli değil. Cihazın kullanıcısı olarak senin başvurun kabul sayılıyor. 18 yaşından küçüksen icra sürecine geldiğinde icra sürecini velinin yapması lazım. Gerçi üniversite okuyorum demiştin..

Faturada yazan isim önemli değil. Cihazın kullanıcısı olarak senin başvurun kabul sayılıyor. 18 yaşından küçüksen icra sürecine geldiğinde icra sürecini velinin yapması lazım. Gerçi üniversite okuyorum demiştin.

Servise veren benim, evet mühendislik okuyorum. Faturada abimin ismi yazdığı için sordum. Sorun olmayacaksa ben veya abim başvurur zaten problem yok anladım.

Aklıma takılan olursa sorarım herkese teşekkürler.
Laptopa 1 TB HDD alsam, hakem heyeti bu durum için bir şey der mi? THH 4-5 ay sürse süreç içerisinde 256 GB SSD yetmeyebilir.

Son düzenleme:
Boş giriş varsa oraya takabilirsin ama sıkıntılı olan yeri ellememen daha iyi olur. Bu işi yaparken de videoya alabilirsin. Sonuç olarak bilirkişi cihazı incelerken senin ve Acer'in yaptığı müdahaleleri ayırt etmekte ve karar vermekte güçlük çekebilir. Ben olsam, cihaza hiç müdahale etmemişsem bundan sonra da etmezdim.

Boş giriş varsa oraya takabilirsin ama sıkıntılı olan yeri ellememen daha iyi olur. Bu işi yaparken de videoya alabilirsin. Sonuç olarak bilirkişi cihazı incelerken senin ve Acer'in yaptığı müdahaleleri ayırt etmekte ve karar vermekte güçlük çekebilir. Ben olsam, cihaza hiç müdahale etmemişsem bundan sonra da etmezdim.

Dediğim gibi tarafımdan hiçbir müdahale olmadı. Hepsiburada'da değişiklik yapılmadığını söyledi. Sıkıntı olan THH kararının geç çıkması. 256 GB SSD 1 TB HDD var. Amabilirkişi benim müdahalede bulunmadığını nasıl anlayacak? Şikayetvar da aynı sıkıntıyla karşı karşıya kalan ve THH ile hakkını alanlar var fakat bir arkadaş Vatan Bilgisayar aracılığıyla göndermiş. Bende öyle bir durum yok. Farklı marka ve laptop kapağının açıldığını söylüyorlar. Aynı zamanda anakart sıvı teması diye fotoğraf attılar. Laptopa hiçbir şey dökülmesi, zaten oksitlenip kısa devre olmaz mı?Diğer konuya fotoğrafları yüklemiştim. Fanın üzerinde sıcaktan erime gibi bir durum var sanki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı