Tüketici Hakları için Nasıl Bir Yol İzlenmeli?

Mehmet2512

Kilopat
Yaklaşık 1 yıl önce Acer laptop aldım. Geçen hafta ekran kartı bozuldu error43 hatası verdi servise gönderdim. Bana şöyle dediler "Hard disk'in değiştiğini, yeni bir harddisk takacaklarını" bununda fiyatının 630₺ olduğunu söylediler. Lakin ben harddiski değiştirmedim laptopun kapağını bile açmadım. Şimdi tüketici haklarına gideceğim, ne yapmam gerekiyor tarif eder isiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 1 yıl önce Acer laptop aldım. Geçen hafta ekran kartı bozuldu error43 hatası verdi servise gönderdim. Bana şöyle dediler "Hard disk'in değiştiğini, yeni bir harddisk takacaklarını" bununda fiyatının 630₺ olduğunu söylediler. Lakin ben harddiski değiştirmedim laptopun kapağını bile açmadım. Şimdi tüketici haklarına gideceğim, ne yapmam gerekiyor tarif eder isiniz?
Nasıl bir hard diskmiş o 630 TL oluyor

HP kullanırken ben başka nedenden dolayı servis göndermiştim. Aramışlardı HDD'de sıkıntı var onuda değiştiriyoruz dediler ve değiştirdiler. Beş kuruşta para vermedim.

Ellerinde rapor alın. Siteden evrakların fotoğrafları düzgünce çekin. Durumu özetleyen mesajınızı yazın.
Faturalarımı
HP kullanırken ben başka nedenden dolayı servis göndermiştim. Aramışlardı HDD'de sıkıntı var onuda değiştiriyoruz dediler ve değiştirdiler. Beş kuruşta para vermedim.
Hardisk orijinal degişmiş yani biz değiştirmişiz

Fatura. Servis formları. Hem siz verir iken hem bu harddisk ile çıkan sonucu. Alınan tarih, gönderdiğiniz tarihler belirtilmeli. Yani bunu okuyacak heyetin aklına bir soru geldiğinde tüm cevapların orada olması lazım.

Kesinlikle hak etmiyor bu fiyatı hocam değiştirmeyin ben kendim takarım diyin daha ucuza kapatırsınız ama öncelikle şikayette bulunun tabi.
Ekran kartında arıza var hardisktede arıza varmış orjinal o yüzden Hard disk takmadan ekran kartını yapmıyorlar
Fatura. Servis formları. Hem siz verir iken hem bu harddisk ile çıkan sonucu. Alınan tarih, gönderdiğiniz tarihler belirtilmeli. Yani bunu okuyacak heyetin aklına bir soru geldiğinde tüm cevapların orada olması lazım.
Çok teşekkür ederim hocam yardımınız için

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı