Tükürük bezinde sivilce

taha01616

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, yarın tükürük bezimde çıkan bir sivilce için ameliyat olacağım. Doktor keselim dedi de, uyuşturacaklar sanırım uyutma falan yok. Size 2 konuda soru sormak istiyorum,

1-) Bu iğneyi çeneye doğru dudak çene kısmına vuracaklar acısı çok olur mu, hayatımda dişçiye bile gitmedim korkuyorum.

2-) Uyuşturduktan sonra kan falan çıkınca sıkıntı olmaz mı, gözlerimi kapalı mı tutayım ameliyat boyunca?

Destek olabilecek var mı? :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç ameliyat olmadigin belli dokunuş hisetersin ama aci değil.

Anestesi kimyasal bir karişim sen sinir yani aci algilamani 0 ceker.

Dilinin altında mı çıktı sivilce? Ya da yanlarında?
Alt dudağın sağ alt kısmında dilin önü tükürük bezinin üstü. Tümör falan değildir umarım..
@taha01616 iğne acısı öyle çok olmaz, normal bir iğne gibi olur. Bir de kan fazla çıkmaz lakin korkuyorsan veya kan fobin varsa kesin tut, bakma.
Geçmiş olsun şimdiden.
Teşekkürler.
Hiç ameliyat olmadigin belli dokunuş hisetersin ama aci değil.

Anestesi kimyasal bir karişim sen sinir yani aci algilamani 0 ceker.
İğne çok acıtmazsa gerisi kolay yani

Alt dudağın sağ alt kısmında dilin önü tükürük bezinin üstü. Tümör falan değildir umarım..

Teşekkürler.

İğne çok acıtmazsa gerisi kolay yani
Tümör olsa bile tükürük bezi birden fazla olduğundan alındığında sorun olmuyor. Ben sadece neden orada sivilce çıktığını anlamadım. Ya da nasıl çıktığını.

Dişçilerin kullandığı lokal anesteziler çabuk etki ediyor. En fazla birkaç saniye iğneden dolayı acı hissedersiniz, geçer. Operasyon esnasında bir sorun çıkmaz. Zaten tamamen uyuştuğundan emin olmadan yapmıyorlar bu tür işlemleri, doktorunuz kontrol edecektir. Heyecan yapmayın yeter.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı