Tüm Antivirusleri Kaldırma Aracı

@THE_MILLER Hocam konuyu hortlatmış gibi olmayayım ama bir sorum var.

Bu program AntiVirüs'lerin kalıntılarını mı temizliyor? Diyelim ''ABC'' AntiVirüs'ünü Program ve Özellikler'den kaldırdım. Bu program kalıntıları mı temizliyor?

@THE_MILLER Hocam konuyu hortlatmış gibi olmayayım ama bir sorum var.

Bu program AntiVirüs'lerin kalıntılarını mı temizliyor? Diyelim ''ABC'' AntiVirüs'ünü Program ve Özellikler'den kaldırdım. Bu program kalıntıları mı temizliyor?
Kardeşim, ben de merak ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında bu araçlarla güvenlik yazılımlarını kaldırmanız gerekir. Program ekle kaldırdan kaldırırken gerek dosya gerek kayıt girdisi olarak parçalarını bırakır ve sistem yapılandırmasında halen kendini arkaplan da gösterir. Bu kaldırma araçları ile kaldırmanız bu tür durumları önler.

Önceden program kaldırdan kaldırsanız dahi sonrasında bu kaldırma araçlarını kullansanız da olur. Atıklarını temizler.

Aslında bu araçlarla güvenlik yazılımlarını kaldırmanız gerekir. Program ekle kaldırdan kaldırırken gerek dosya gerek kayıt girdisi olarak parçalarını bırakır ve sistem yapılandırmasında halen kendini arkaplan da gösterir. Bu kaldırma araçları ile kaldırmanız bu tür durumları önler.

Önceden program kaldırdan kaldırsanız dahi sonrasında bu kaldırma araçlarını kullansanız da olur. Atıklarını temizler.
Çok teşekkürler.

Hemen deneyeyim o zaman :)

Bu arada ''Ağda Güvenli Mod''da başlatmazsam bir sorun olur mu?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı