Tüm Call of Duty serisine %1000'e varan zam geldi

• Konuyu başlatan 490836
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 223
  • Görüntüleme 14.757
Prototype'da 1000 küsur TL olmuş. Genel olarak el atmışken tüm oyunlara zam yapmışlar. Ben ilk Call of Duty'i gördüm diye sadece onun üzerinden konu açtım. Activision'ın prototype, crash ve Call of Duty serisini indirimlerde topladım diye laf yediğim olmuştu. Bu zam sonrası bazı oyunları 10TL'ye kapattığıma seviniyorum.

Hocam sizce Sony oyunlarına zam gelir mi?

Prototype'da 1000 küsür TL olmuş. Genel olarak el atmışken tüm oyunlara zam yapmışlar. Ben ilk Call of Duty'i gördüm diye sadece onun üzerinden konu açtım. Activision'ın Prototype, Crash ve Call of Duty serisini indirimlerde topladım diye laf yediğim olmuştu. Bu zam sonrası bazı oyunları 10TL'ye kapattığıma seviniyorum.
Microsoft'a geçince anında Microsoft olaya el atmış.

Türk oyunculara böyle baskı uygulamaya devam ederlerse orijinal oyun almayacak kimse koleksiyonu almak için 2 ay boyunca asgari ücretle 0 masraf çalışsan bile alamıyorsun.

Bir süre önce başka konuda da söylemiştim. Türkiye'ye yapılan eski fiyatlandırmalar şirketlere zarar ettirmekten başka işe yaramıyor artık.

Diyeceksin "bunlar dijital kopya, 1 TL'ye bir satsa kar eder" ama kazın ayağı öyle değil. Amerika, Avrupa vb. pazarında oyuncular bir oyuna $50-80 ödemek yerine lokasyonu Türkiye'ye alıp aynı fiyata kütüphaneyi dolduruyor. Bunu engelleyemedikleri için yerel fiyatlandırmaları tekrar gözden geçiriyorlar.

Ulan insafsızlar ilk Call of Duty'leri bile 519TL yapmışlar.

Hesabın değeri ne kadar olmuştur? (!)

1697478690582.png

Hocam sizce Sony oyunlarına zam gelir mi?
Onlara daha yeni zam geldi fakat PS Store'daki Marvel's Spider-Man 2'nin 1500TL olduğunu düşünürsek çok ufak bir zam gelme ihtimali olabilir. Ha o zam 1100TL'den 1200-1300TL'ye olur muhtemelen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı