Rehber Tüm Cihazlara Root Atma (ADB ve Magisk ile TWRP'siz!)

Cihazın modeli neydi? Belki bulabilirim.
O zaman kısaca sorayım. Bu adam videoda restart tuşuna basıp bootloader'ı seçiyor ama bende o menü gelmiyor.

Çözdüm. Her şey için teşekkür ederim.
Çözüldüyse ne mutlu bize.
Bu yöntemi videolardan hiç anlamamıştım yazılı halde olunca anladım sayenizde.
İşini gördüyse ne mutlu bana. Sırada daha iyi bir rehber var fakat kendi cihazımda başarılı sonuç alana kadar rehberi yapmayacağım.
 
Elinize sağlık.

Ben TWRP'den Magisk'nın ZIP dosyasını flaşlamayı tercih ediyorum, custom recovery flaşlamak istemeyenlerin işine yarayacaktır.
TWRP candır<3 İstediğin ROM'u flaşla gitsin. Sıkılınca değiştiriyorum telefonun her şeyini. TWRP kurmak zahmetli ama sonrası keyif veriyor.
 
TWRP candır<3 İstediğin ROM'u flaşla gitsin. Sıkılınca değiştiriyorum telefonun her şeyini. TWRP kurmak zahmetli ama sonrası keyif veriyor.
TWRP'si olmayan cihazlar var. Bundan dolayı yaptım yoksa TWRP candır. Kendi cihazıma portlayamadım gitti. Çok sinirlendim.
 
Vestel VTAB 7020A. Yazılımı her şeyi elimde mevcut. Fakat nedense port işlemini yapamıyorum.
Bence atmayın. Brick edebilir. Ben cihaza farklı cihazın recovery.img dosyasını flaşladığım gibi cihazın kurtarma menüsü açılmamaya başladı mesela. Onu yapma sebebim de işlemcileri, özellikleri aynıydı ekran çözünürlüğü hariç. Kenarda orijinal recovery dosyasını tutmasam her şey sil baştan olacaktı.
 
Fakat nedense port işlemini yapamıyorum.
Telegram sosyal'de yasak değilse neden yapamadığını sfX'e sorabilirsin. Genelde kendisi LG ve Samsung gibi telefonları ile uğraşıyor. İngilizcen iyi ise sorabilirsin, belki yöntemler aynı olabilir ve aldığın hata varsa söyle.

Telegram
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…