Tüm hesaplarım çalındı

Hocam biz işi polislere verelim onlar bir şekilde bulurlar büyük ihtimal paket olacaklarınî düşünüyorum bu arkadaşların.

Zaten olacaklar orası kesin de neden yapıyorlar anlamış değilim elinize ne geçiyor yapınca yüce varlık mı oluyorsun kendin bile yapmadığın başkasından aldığın panel ile neyin tribi bu.

Dava açın artık hocam. Durmaktan bıkmadınız mı? Ya da bir siber polise verin.
Hocam cimere şikayet ettim, Egm ye yolladım(Zaten cimer de egm'ye yönlendirmiş) Siber güvenliğe yolladım en yakın cumhuriyet savcılığına gidin diye geri dönüş attılar

Hocam olay neydi acaba instadadaki konuşmada.

Zaten polise verildi ama adamlar durmak bilmiyorlar.

Hocam arkadaş sağ olsun önceki konumdan bana yardım için sosyal medya hesabı istedi o konuşma.

Zaten olacaklar orası kesin de neden yapıyorlar anlamış değilim elinize ne geçiyor yapınca yüce varlık mı oluyorsun kendin bile yapmadığın başkasından aldığın panel ile neyin tribi bu.

Hocam bende anlamadım zaten bu işi tek panel ile yapmamışlardır büyük ihtimal panele ek şeylerde yapmışlardır.

Hocam CİMER'e şikayet ettim, EGM'ye yolladım(zaten CİMER de EGM'ye yönlendirmiş) siber güvenliğe yolladım en yakın cumhuriyet savcılığına gidin diye geri dönüş attılar.

Hocam arkadaş sağ olsun önceki konumdan bana yardım için sosyal medya hesabı istedi o konuşma.

Cumhuriyet savcılığına gidin diyorlarsa iş ciddi.

Hocam benim zoruma giden hesaplarımın çalınması değil. Daha yeni emekli olan annemin bu kişiler yüzüden evde bile rahat bulamaması. Beni çıldırtan bu.

Hocam CİMER'e şikayet ettim, EGM'ye yolladım(zaten CİMER de EGM'ye yönlendirmiş) siber güvenliğe yolladım en yakın cumhuriyet savcılığına gidin diye geri dönüş attılar.

Hocam o günkü konuşmamızdan sonra yine devam etti mi? Yoksa 1 ay sonra vs. mi başladı yine.

He tamam hocam.

Hocam o günkü konuşmamızdan sonra yine devam etti mi? Yoksa 1 ay sonra vs. mi başladı yine.

Ben arkadaş değilim ama dediklerine göre devam etmiş.

Hocam devam etmişler bizde kasımın sonuna doğru annemin telefonuna gelen microsoft hesabınızdaki sıradışı etkinlik mesajı ile farkına vardık. Binlerce kez annemin mailine girmeye çalışmış. Bot ile mi deniyordur nedir artık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı