Tüm hesaplarım çalındı

Ee hocam son durum?

Hocam CİMER'den mesaj geldi. Şikayete bağlı suç olduğundan savcılığa gidin dendi. Pazartesi savcılığa gittik cumhuriyet savcımızın biraz yaşı büyük olduğundan ciddiyeti anlayamadı. Durumu izah ettim "oyun moyun ne bunlar bundan dolayı mı şikayetcisiniz" dedi. Durumu tekrardan izah ettim üstüne uzun uzun kağıtta yazıyordu bütün olayımız. Sonunda ikna edip şikayet dilekçesini ufaktan değiştirerekten şikayeti yazan kişi ismini unuttum siber suçlara göndereceğim dedi. Artık ne zaman sonuç gelirse.

Hocam CİMER'den mesaj geldi. Şikayete bağlı suç olduğundan savcılığa gidin dendi. Pazartesi savcılığa gittik cumhuriyet savcımızın biraz yaşı büyük olduğundan ciddiyeti anlayamadı. Durumu izah ettim "oyun moyun ne bunlar bundan dolayı mı şikayetcisiniz" dedi. Durumu tekrardan izah ettim üstüne uzun uzun kağıtta yazıyordu bütün olayımız. Sonunda ikna edip şikayet dilekçesini ufaktan değiştirerekten şikayeti yazan kişi ismini unuttum siber suçlara göndereceğim dedi. Artık ne zaman sonuç gelirse.

"Oyun moyun" deyip geçiyorlar da bu işlərə sərvət yaptıranlar var. Deseydiniz kredi kartlarim vs kayıtlı gibisinden.

"Oyun moyun" deyip geçiyorlar da bu işlərə sərvət yaptıranlar var. Deseydiniz kredi kartlarim vs kayıtlı gibisinden.

Her şeyi dedim merak etmeyin. Artık bu olayla kim ilgilenecekse ona bağlı. Umarım bulunup cezası neyse verilir. Zaten Savcı yazdığım kağıttan okuyup ufak tefek düzeltmeler yaparak yazan kişiye söyledi. Yazan kişiye bu kişi bulunur mu , bulunur ise ne kadar ceza alır diye sordum. Ben siber suçlara göndereceğim onlar biliyor ben bilmiyorum dedi.

Riot Games ve Ubisoft hesaplarımı destek ile iletişime geçerek geri alabildim! :)
Umarım sorun olmaz o zaman savcılığa hesaplarımı geri alamadım demiştim.

Facebook hesabımı da çalmış sinirden delirmek üzereyim onu geri alamıyorum. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Durun hocam bulacağım.

@support.facebook.com bu Gmail bu da https://m.facebook.com/hacked?wtsid=rdr_0ffgt8MTp5gbvfjzm bir site buradan yardım alabilirsin olmaz ise bu mailede atın hocam [email protected]

Hocam şükür Facebook hesabımı geri aldım. Kişi gene denedi ama herhangi bir giriş belirtisi yoktu. Bugün Türkiye'de yaşamama rağmen yakınlarda birisi 20 £ ya şunu satışa çıkarttı diye bir bildirim geldi. Hamburg gösteriyor. Endişelenmeli miyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı