The G.O.A.T
Megapat
- Makaleler
- 1
15 yaşında sevgilin olmaması veya olanların hepsinin boş çıkması normal. Benim hiç sevgilim olmadığı gibi.
Son düzenleme:
17 de bitecek az kaldı ne öneriyorsunuz?
Yok zaten ilgilenmiyorum da yaşamadan geçti anlamında sordum.Üniversite sınavına hazırlanmanız tam bu işlere ara vermelik dönem. Misal bende bu ara verme dönemindeyim artık kızlara falan zaman ayıracak vaktim olmuyor derslerden.
Yok zaten ilgilenmiyorum da yaşamadan geçti anlamında sordum.mesaj sayılarımız çok iyi denk gelmiş bu arada.
Hocam ayıp olmazsa bir şey diyeceğim ama siz 14 yaşındasınız birasından, hastalığa (hastalık normal), sevgilisine hatta 1'den fazla, nasıl başardınız? Ben sizi anlamıyorum. Hastalık tamam da bu diğer ikisi saçma.Tüm içten inandığım, sevdiğim, hayat arkadaşı dediğim kızlarla en sonunda aynı yola giriyor. Artık bu durumdan sıkıldım. En iyisi hiçbir şey yapmamak. Sevmeyin dostlar sonunuz ayrılık.
Hocam daha bu yaşta cinsel ilişkiye girmiyoruz ki zaten. Psikolojik olarak diyorum. Yoksa hastalığım var o da sıkıntı.Hocam ayıp olmazsa bir şey diyeceğim ama siz 14 yaşındasınız birasından, hastalığa (hastalık normal), sevgilisine hatta 1'den fazla, nasıl başardınız? Ben sizi anlamıyorum. Hastalık tamam da bu diğer ikisi saçma.
14-15 yaşındayım. Lise 1 .Sevgililere vakit ayırmak yerine acaba aileye vakit ayırmak daha karlı olmaz mı hem ne yaparsan yap ailen seni bırakmaz seni her zaman ne olursa olsun sever hem daha 12 yaşında değil misin bence derslerine çalışman daha da faydalı olur.
Yani hocam.Hocam daha bu yaşta cinsel ilişkiye girmiyoruz ki zaten. Psikolojik olarak diyorum. Yoksa hastalığım var o da sıkıntı.
14-15 yaşındayım. Lise 1 .
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.