Tüm sevdiklerimin sonu ayrılık oldu

Hocam daha bu yaşta cinsel ilişkiye girmiyoruz ki zaten. Psikolojik olarak diyorum. Yoksa hastalığım var o da sıkıntı.

14-15 yaşındayım. Lise 1.

Pardon hocam hastalığının ne olduğunu sormayacağım fakat eğer psikolojik olarak seni etkiliyorsa
Bence sevgiliyi falan boş ver dediğim gibi ailen sana hep iyi davranır fakat eğer başka bir şehirde lisedeysen falan bence bir kanka edinmek çok işine yarar fakat arkadaşını iyi seç her gördüğün kişiyle dost olunmaz onlarda bir gün seni terk eder gider ya da seni başka yollara yönlendirir o yüzden eğer ki hiç dost olmak falan istemez isen kendine uğraşlar bul gitar çalmak, oyun oynamak gibi hayatında başarılar dilerim.

Pardon hocam hastalığının ne olduğunu sormayacağım fakat eğer psikolojik olarak seni etkiliyorsa
Bence sevgiliyi falan boş ver dediğim gibi ailen sana hep iyi davranır fakat eğer başka bir şehirde lisedeysen falan bence bir kanka edinmek çok işine yarar fakat arkadaşını iyi seç her gördüğün kişiyle dost olunmaz onlarda bir gün seni terk eder gider ya da seni başka yollara yönlendirir o yüzden eğer ki hiç dost olmak falan istemez isen kendine uğraşlar bul gitar çalmak, oyun oynamak gibi hayatında başarılar dilerim.
Hocam hastalığım 80 derece eğik penis. Dediğiniz gibi şuan 2 tane erkek kankam var. Onlarla her gün eğleniyoruz. Biraz da kız sevgili olsun istemiştim ama olmuyor işte. Aynı şehirdeyiz zaten.

Hocam hastalığım 80 derece eğik penis. Dediğiniz gibi şu an 2 tane erkek kankam var. Onlarla her gün eğleniyoruz. Biraz da kız sevgili olsun istemiştim ama olmuyor işte. Aynı şehirdeyiz zaten.

Neyse hocam hayatında başarılar diler sevgilerimi iletirim kankalarınla beraberde eğlenceler dilerim yolun açık olsun hocam.😃

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı