Tüm Sorunların AMD'de Olması

Slmnbrknk

Hectopat
Daha fazla  
Foruma baktığım zaman konu başlıklarında "AMD sistemim kilitlendi, AMD sistem ekranım kapanıp açılıyor, AMD sistemimde oyunlarda sürekli FPS düşüşleri oluyor..." gibi şeyler görüyorum. Fakat Intel kısmına geldiğim zaman ise, Intel kullanıcılarının çok nadir sorunlar ile karşılaştıklarını görüyorum. Bana kalırsa bu sebepler, AMD işlemci veya ekran kartı almamak için büyük bir neden. Ben de tüm forumun gazına gelip, 4 ay önce AMD bir sistem topladım. Sorun 4 ay boyunca çözülmedi, parçalar üst üste servise gidip geliyordu, ürünler başka PC'de denendiğinde sorunsuz fakat benimkine takıldığında sorun çıkarıyordu. Bu sorunun AMD sistemden dolayı kaynaklandığını düşünüp Intel sisteme geçtim. Ortalıkta sorun morun kalmadı. AMD'nin 4 ayımı gereksiz yere çalması ve paramı israf etmeme neden olması gözümde çok farklı bir yer edinmesini sağladı. Sanıyorum ki, bu vakitten sonra AMD uçan bilgisayar çıkarsa nile gözümde aynı yerde kalacak. Ben kesinlikle AMD'yi önermiyorum. Peki sizin bu konudaki görüşleriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Mert Yok niyetim kimseyi suçlamak değilde. Böyle işler hep AMD’yi buluyor. Neden Intel değil de AMD bu sorunu yaşıyor. Adamlar artık şansız mı bahtsız mı anlamadım gitti. Oyun yapımcısının böyle bir hatayı yıllar boyunca çözüme kavuşturmamış olması tabiki de kabul edilebilir bir durum değil. Hata tamamen oyun yapımcısı şirketin ama AMD’yi bulması saçma. [emoji3]
Aslında o konuda haklısın.

Yapımcılar hep Intel ile işbirliği yaptığı için, oyunlar Intel'e göre yazıldığı için oluyor bunlar. Haliyle AMD de mağdur oluyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı