Tüm sosyal medya hesapları teker teker çalınıyor

efekanfidann

Zeptopat
Daha fazla  
Steam, Epic, Rockstar Games, Valorant ve Instagram hesabım çalındı. Kendi bilgisayarımı kardeşime de kullandırdığım için yüksek ihtimalle kardeşim bilgisayara virüs bulaştırmış ve bilgisayara bulaştırdığı virüs üzerinden benim ve kardeşimin her şeyimi çalmaya başladılar. Devam da edeceğini düşünüyorum bu yüzden aklıma gelebilecek hesapların şifrelerini ve maillerini değiştiriyorum. Bu yazıları yazarken başka Valorant hesabım daha çalındı :D. En kötüsü Instagram hesabıma geri erişemiyorum çünkü Gmail'i şifresi değiştirilmiş ve telefon numarasını kaldırmışlar. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam PC'ye keyloger bulaşmış ilk önce bir virüs programına bilgisayarı taratın sonrasında direkt olarak formatlayın içindeki özel dosyaları öncesinde saklayın tabii ki.

bunlar da ekran görüntüsü

Hocam PC'ye keyloger bulaşmış ilk önce bir virüs programına bilgisayarı taratın sonrasında direkt olarak formatlayın içindeki özel dosyaları öncesinde saklayın tabii ki
Hocam önemli dosyam yok fakat gmailimi silip yeni temiz gmail hesabı açmalı mıyım? Antivirüs programı önerebilir misiniz ve instagram hesabımı nasıl kurtarabilirim?

Dosya Ekleri

• IMG_0592.png
    IMG_0592.png
    127,5 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_0588.png
    IMG_0588.png
    98,8 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_0587.png
    IMG_0587.png
    107 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_0593.png
    IMG_0593.png