Türk Bayrağı Dışında En Beğendiğiniz Bayrak

@Arthur_Callahan denilen şahıs galiba "milliyetçilik" yapıyor insanların sevdiklerine neden karışıyorsun ki? O zaman ben Azerbaycan'ı sevmiyorum sen de sevme değil mi? İnsanların fikirlerini demek ki sen yöneteceksin ben yunan bayrağını sen de Azerbaycan bayrağını sevme.
 
@Arthur_Callahan denilen şahıs galiba "milliyetçilik" yapıyor. İnsanların sevdiklerine neden karışıyorsun ki? O zaman ben Azerbaycan'ı sevmiyorum sen de sevme değil mi? İnsanların fikirlerini demek ki sen yöneteceksin. Ben yunan bayrağını sen de Azerbaycan bayrağını sevme.
Milliyetçilik değil, olması gerekeni yapıyorum. Yunan bayrağına saygı duymak ayrıdır, sevmek ayrıdır. Kendine ''Türk'' diyen hiç kimse o bayrağı sevmemeli. Alıp yakın demiyorum ama asla sevmeyin o bayrağı. O bayrağı seven yarın bir gün İzmir'de görebilir, sonra tekrardan bir Atatürk beklemeyin. Azerbaycan bayrağını da çok seviyorum, ne alakası var? Her Türk de Azerbaycan bayrağını sever zaten.
 
Milliyetçilik değil, olması gerekeni yapıyorum. Yunan bayrağına saygı duymak ayrıdır, sevmek ayrıdır. Kendine "Türk" diyen hiç kimse o bayrağı sevmemeli. Alıp yakın demiyorum ama asla sevmeyin o bayrağı. O bayrağı seven yarın bir gün İzmir'de görebilir, sonra tekrar bir Atatürk beklemeyin. Azerbaycan bayrağını da çok seviyorum, ne alakası var? Her Türk de Azerbaycan bayrağını sever zaten.

Ben selanik göçmeniyim tabii ki de yunanistanı seveceğim çünkü seviyorum gezilebilecek yerleri var ve bayrağı güzel ve anlamlı ve bir de sadece siyasi olaylar yüzünden sevmiyor isen ya kanka yazma mesaj siyasetçiler yüzünden kültürleri benzeyen iki ülkeyi düşman yapmayın tam bilmiyorum ama 2004 veya 2006 senesin de ki Ermenistan da ki "türkleri seviyor musunuz?" anketin de ki seviyorum diyenlerin oy oranı %60'lar da olmuştu Ermenistan hükümetine düşmanım ermenilere değil ha bu Ermenistan'ı sevdiğim anlamına gelmez Ermenistan en nefret ettiğim 10 ülke arasındadır ve aynı olarakdan da ben yunan hükümetine düşmanım yunanlara değil!
 

Yeni konular

Geri
Yukarı