Türk Hacker Grubu Ayyıldız Tim, Çin Sitelerinin 40'ından fazlasını Hackledi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Terörist Çin’nin Doğu Türkistan’a yaptığı zulüm ve işkenceler Dünya kamoyunda büyük yer almışken Türkiye adına Ay Yıldız Tim 40’dan fazla Çin sitesine siber saldırıda bulundu.

Doğu Türkistan‘da kardeşlerimize uygulanan zulme kimse kayıtsız kalmak istemedi çoğu yerlerde protestolar basın açıklamaları yapıldı. Siber ağ yapısında en büyük darbeyi Ay Yıldız Tim vurdu ve 40’dan fazla Çin sitesini hackledi. Lanetleyerek yazdığım bu yazıda Çin halkının ne denli cani ve şeref yoksunu olduğu tekrardan belirterek Özümüze yapılan bu saldırıya kimsenin sessiz kalmaması gerekli bu noktada ise Ay Yıldız Tim’e teşekkürler.
Örnek Site : www.hairinlove.com
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İşte vatanseverler. RedHack'ın yaptığı gibi kendi devletine zarar vermiyorlar, savunuyorlar.

Siteye girince tüylerim diken diken oldu. İşte vatanseverlik bu, tarihini bilmek bu, ecdadını bilmek bu, en önemlisi de tarihine sahip çıkıp geleceğe yön vermek. Helal olsun! Böyle insanlar azaldı fakat unutturmayacağız, yaşatacağız! "Geçmişini unutan, geleceğini göremez."
 
@Mehmet_M Aslında yorum yapmayacaktım fakat, şimdi konunun RedHack ile alakası nedir? Gerçekleri görmek bu kadar zor olmamalı...
 
40 site 100 site koymaz ÇİN'e. Daha büyük şeyler yapmak gerek şerefsizlere.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı