Türk insanının bilgisayar bilgisini tek bir ekran görüntüsü ile açıklayın

kardejim format.jpg

Küçükken laptop getirdiğim tamircinin, karşı dükkandan alışveriş yapmamam için bana 100TL ile SSD olmaz deyip, 320 GB, 2. el HDD'yi, SSD'den 70-80 TL pahalıya satması üstüne format atıp, 2 GB RAM olan laptop'a Windows 10 Pro + gereksiz antivirüs+ofis programları(crack) kurması.

Desem anlar mısınız?

Küçükken laptop getirdiğim tamircinin, karşı dükkandan alışveriş yapmamam için bana 100TL ile SSD olmaz deyip, 320 GB, 2. el HDD'yi, SSD'den 70-80 TL pahalıya satması üstüne format atıp, 2 GB RAM olan Laptop'a Windows 10 Pro + gereksiz antivirüs+ofis programları(crack) kurması.

Desem anlar mısınız?

Onun yerine ben olsam daha iyi tamirci olurdum.

Yaşım 14 benim yaşıtlarım Izoly bilgisayar kovalarken ben mantıklı güzel bir sistem topluyorum.

20.000TL'lik bilgisayarda RX580 olunca olur gibi.
Bilgisayardan anlamadığını görmüş olduk. Curved çift monitör ve ışıklı şekil şükül kasası var. Zaten ışıklardan +100 FPS alıyorsun. Beğenmiyorsan yallah git MSI - Asus - Gigabyte al. (!)

Bilgisayardan anlamadığını görmüş olduk. Curved çift monitör ve ışıklı şekil şükül kasası var. Zaten ışıklardan +100 FPS alıyorsun. Beğenmiyorsan yallah git MSI - ASUS - Gigabyte al. (!)

Hocam üstünüze yok.
Bilindik Dragos markası varken, çöp MSI alacak, güldüm vallahi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı