Türk ırkı bir gün yok olur mu?

Evet, Eski bir ırk olmalarına rağmen Kürtler'in şu an ırkı Türkiye'den başka yok. Diğer ülkelerde bir avuç Kürt vardır en fazla. Japonya, Fransa falan. Mesela bunlar illa ki yok olur. Ne kadar üreseler de. Türkler de bir gün yok olacak ama önemli olan hangi dönemde yok olacağı. Tabi sadece bir ülkede bile 80 milyon nüfus barındıran ırk hemen ölmez. Çin, Hint ve Amerikan ırkları en son bitecek ırklardandır mesela. Fakat inanın ki ırkların bitmeye başlayacağı zaman teknoloji tıpkı filmlerdeki gibi olacak ve ırkın bir önemi kalmayacak. Yani rahat takılın.

Türk ırkının yok olacağını sanmam fakat ağır bir şekilde yozlaşıp çürümesi hiç içten değil. Ne olduğunu günden güne görüyoruz.

Biliyorum zaten safkan ırk olmadığını benim demek istediğim şey ülkeler ve irkalrarası evliliklerin yayginlasacagini düşünüyorum Ruslar Kürtler siyahiler falan.

Türklüğün yok olacağı endişesi aslında sadece biyolojik bir varlığın sona ermesiyle ilgili değildir. Çünkü Türklük, yalnızca ırktan ibaret olmayan, binlerce yıl boyunca şekillenen derin bir kültür ve medeniyet mirasıdır. Kan bağı kadar ortak değerler, dil, gelenekler ve tarih bilinciyle varlığını sürdüren bir ruhu ifade eder. Bu nedenle Türklük, sadece fiziksel bir kimlik değil, Anadolu'dan Orta Asya'ya ve dünyanın dört bir yanına yayılan yaşam tarzımız, inançlarımız, sanatımız ve düşünce dünyamızdır. Kültürümüzü ve tarih bilincimizi korudukça, Türklük de var olmaya devam edecektir. Genç nesillerin bu köklü mirasa sahip çıkması, Türklüğün geleceğe taşınmasının en sağlam güvencesidir.

Türk develti yıkılsa bile tarihteki gibi ulu önder Mustafa Kemal Atatürk gibi biriside ülke kuracaktır.

Türklerin bir gün yok olması konusunda çok endişeliyim. Artık kültürler birbirine benziyor ve irklari biribirinden ayıran şey kültür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı