Türk kadınları sizce egoist mi?

Hem de nasıl... Yolda yürüyorum 4 parça bisküvi türevi ve 1 tane ton balığına nasıl 75 TL verdiğimi düşünüyorum, 1.60 boyunda 100 kilo; kalçası ensesine ulaşmış kot pantolonlu bir kadın tuhaf tuhaf etrafta dolaşıyor. Kendini o kadar yüksek görüyor ve herkesin onun yağlı poposuna dokunmak istediğini düşünüyor ki egosu yüzüne vurmuş. Erkekler biraz seçici olsa her dar giyinen bu halde olmayacak.

@FDR senin gibi de milletin giyimine karışanlar olmasa ülke derin bir nefes alacak zaten. Milletin giydiği kıyafet seni ilgilendiriyor mu? Söyleyeyim, ilgilendirmiyor.

@FDR senin gibi de milletin giyimine karışanlar olmasa ülke derin bir nefes alacak zaten. Milletin giydiği kıyafet seni ilgilendiriyor mu?
Ne yaşıyorsun hocam?

İnsanlar Otomatiğe bağlamış artık, "şunu giymiş" cümlesini kullanan herkesin o kadının ne giydiğini çok iplediğini sanıyorlar. Sence benim umurumda mı?

Benim bir şey yaşadığım yok da yaşadığın bir iki kötü olaydan dolayı genelleme yapmanın yanlış olduğunu, milletin giyiminin de seni ilgilendirmediğini belirtiyorum. Nasıl bir eziklenmişsen artık tüm nefretini bu konuda kusmuşsun.

Ek olarak şunu da belirteyim, bir abi tavsiyesi olarak düşün. Dini inancını da belirtmek zorunda değilsin. Dini inancını sormadım bile bu bir, ikincisi de inanıp inanmaman da zaten beni ilgilendirmiyor.

Cem Yılmaz demişti ya bir kere, "ya hepiniz öyle değilsiniz ama hepinizi toplayınca o çıkıyor" diye; aynı o durum.

Hepsi olmasa da geneli evet, burada biz Türk erkeklerinin de suçu var. Tabiri caizse benim 250 gramım için kılıktan kılığa girseler ben de egoist triplere girerdim.

@Toprakvv sonradan düzenledi yorumunu. Başta ne yaşıyorsun şeklinde yorum yazdı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı