Türk Telekom 1 haftadır internet yok

Hocam aylık 600TL fatura ödüyorum sadece ben. Sıkıldım tabii ama babam sağ olsun hiç uğraşmıyor dava açalım diyorum kim uğraşacak diyor ama toplam 1600TL sadece telefon fatura ödüyor amacı ne bende anlamış değilim.
Ama bu türk telokomun yaptığı gerçekten iyi bir iş değil hep sorun çıkartıyorlar umarım sizin ve benim sorunum çözülür hocam:(
 
Arkadaşlar merhaba geçen hafta cumartesinden beri internet olmadan bağlı hatasını alıyorum müşteri hizmetleriyle görüştük ariza kaydı oluşturdular ama hala daha çözülmedi normalde arıza kaydı 48 saat içinde çözülür deniyor ama hiç de öyle olmuyor müşteri hizmetlerini tekrar aradığımızda çözeceğiz deniliyor ne yapmamı önerirsiniz?
Arıza kaydı 48 saat içinde onaylanır, 1 hafta içerisinde de teknik servis gelir. En azından bizde böyle olmuştu. Sizin baya uzun sürmüş.

Hocam sorun bende de var, tam 5 aydır internet kesik ve yapmıyorlar aradıkmı çözüm yapmıyorlar 48saat sonra düzelir diyorlar diye diye 5 ay oldu.

5 aydır internetin kesik ve sen tüketici haklarına gitmedin mi?
 
O zaman bu durum onların sorumsuzluğu olduğu kadar sizin de sorumsuzluğunuz. Benim başıma gelse açmadık dava, gitmedik yer bırakmazdım. Umarım para ödemiyorsunuzdur?

Fatura yatıyor ama ödemiyoruz. Dava açmama sebebimiz biz buradaki tüketici haklarına gittiğimizde bizi sürekli başka yere yönlendirdiler saçma sapan yerlere boş boş gittik en sonunda biz ilgilenmiyoruz oldu kapandı konu. Ayrıca neden bizim sorumsuzluğumuzmuş? Ben bu internetin parasını veriyorum bedava değil adamlar gelip tamir etmiyor ve bu da benim sorumsuzluğum oluyor. Komik.
 
Ben bu internetin parasını veriyorum bedava değil adamlar gelip tamir etmiyor ve bu da benim sorumsuzluğum oluyor. Komik.

Doğru yerlere başvurduğundan emin misin? Kimse size biz ilgilenmiyoruz diyip başından savamaz. Hukuki konularda uzman sayılmam ama öyle bir şey olsa onu söyleyen kişiye de dava açabileceğine eminim. Siz bir kere gidip başlarından savdılar diye bu işin peşini bu şekilde bırakırsanız evet bir bakıma sizin sorumsuzluğunuz olur. Hakkınızı aramayı bilin. 1 kovarlarsa 3 kere gidin. Farklı yerlere gidin, CİMER'e yazın her şeyi deneyin. İnternetin arızalı olduğu aylarda biriken faturaları istediğin kadar ödeme, hukuki yollara başvurmazsan paşa paşa ödetirler. O yüzden bir an önce sorunu çözmeye bakın.
 
Doğru yerlere başvurduğundan emin misin? Kimse size biz ilgilenmiyoruz deyip başından savamaz. Hukuki konularda uzman sayılmam ama öyle bir şey olsa onu söyleyen kişiye de dava açabileceğine eminim. Siz bir kere gidip başlarından savdılar diye bu işin peşini bu şekilde bırakırsanız evet bir bakıma sizin sorumsuzluğunuz olur. Hakkınızı aramayı bilin. 1 kovarlarsa 3 kere gidin. Farklı yerlere gidin, CİMER'e yazın her şeyi deneyin. İnternetin arızalı olduğu aylarda biriken faturaları istediğin kadar ödeme, hukuki yollara başvurmazsan paşa paşa ödetirler. O yüzden bir an önce sorunu çözmeye bakın.

CİMER'e yazdık dava açın dediler bu kadar.
 

Geri
Yukarı