Türk Telekom 24 Mbps internette 0 Upload alıyorum

kadr12

Centipat
Daha fazla  
3 günden beri hızım düşüyor diye Türk Telekom'u aradım 24 Mbps dowloand hızım var ancak uploadım 0'a düşüyor. 3 gündür internetimi kullanamıyorum. Ne kablolu, ne kablosuz hiçbir siteyi açamıyorum. Türk Telekom'u arayıp arıza kaydı oluşturdum eve gelip modemi değiştirdiler yine düzelmedi. Tekrar arıza kaydı oluşturdum, yine eve geldiler baktılar test yaptılar bir sıkıntı çıkmadı. Yaklaşık 1 saat, 2 saat normal kullandım upload hızım 4-5 seviyesine çıktı ve gayet iyiydi. Sonra yine sıfıra düştü. Şimdi yine arıza kaydı oluşturdum Türk Telekom'u iptal edip Superonline geçeyim dedim 1800 TL cayma bedeli istediler. Ne yapmalıyım? Böyle bir sorunla karşılaşan var mı çözümünü bilen var mı yardımcı olur musunuz? Yoksa kafayı yiyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cayma bedeliyle ilgili bir haber buldum belki isinize yarar.
24 aylık Taahhüt Süresi dolmadan internet aboneliğini iptal eden İ. A. adlı vatandaşı mahkeme haklı buldu. Mahkeme, internet şirketi tarafından, 24 aylık taahhüt süresi dolmadan 1 yıl 3 ay 13 gün sonra aboneliğini iptal eden İ. A. adlı tüketiciye, “İndirim bedellerinin toplamı” olarak, son faturaya yansıtılarak, tahsil edilen 709 TL’nin iadesine karar verdi. Yasa gereği bu karar “kesin” nitelik taşıyor. Örnek kararda, “Süresi bir yıldan daha uzun taahhütlü sözleşmeden davacının (tüketici) herhangi bir sebep göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman fesih hakkına sahiptir” değerlendirmesi yapıldı

Modem markasına göre değişiyor. Ben TP-LINK kullanıyorum. Bende Gelişmiş bölümüne girince hemen aşağıda oluyor.
istatistiklerde böyle bir şey buldum doğru mu acaba
istatistiklerde böyle bir şey buldum doğru mu acaba
Modem markasına göre değişiyor. Ben TP-LINK kullanıyorum. Bende Gelişmiş bölümüne girince hemen aşağıda oluyor.
bende tp link kullanıyorum ama gelişmiş seçeneği yok bende

1640330184195.png

Bunun gibi bir şey olması lazım. Şu konuyu inceleyin :

Eki Görüntüle 1250030
Bunun gibi bir şey olması lazım. Şu konuyu inceleyin :
Hocam maalesef sabahtan beri bakıyorum bu şekilde bir şey bulamadım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı