Türk Telekom 245 TL güncel fatura

Taahhüt yenilenmez ise gelecek fatura '' güncel fatura '' adı altında değerlendirilmiş olabilir. Eğer çağrı merkezini ararsanız size kalem kalem yansıyan masraflar anlatabilirler. Üstelik 0,01 Kuruş doğruluğuna kadar :)
Ben direk söyledim. Taahhüt bitsin iptal edicem dedim ama onlar fatura ödeyeceksiniz dediler. Netspeede geçmeyi planlıyorum.
 
Merhaba, bugün online işlemlerde 245 TL güncel fatura gördüm. Eskiden 85 TL falan yazardı şu an 245 TL yazıyor. Taahhüdüm ayın 17'sinde bitiyor. Müşteri hizmetlerini aradım indirim daha eklenmemiştir dedi. Son olarak taahhüdüm eylül 17'sinde bitiyor Ekim'de de fatura ödeyeceksiniz falan dedi pek anlamadım.
Bağırın çağırın paranızı alın. Normalde alamazlar o parayı. Olay çıkartın.
 
Evet o olabilir. İndirim geç ekleniyor bazen. Eğer parayı keserlerse olay çıkartabilirsiniz rahatlıkla.
Tamamdır teşekkürler bu arada eylülün 17sinde taahhüdüm bitiyor ama müşteri hizmetleri bana eylülde olan faturayı ekimde ödeyeceksiniz diyor onu da anlamadım ben.
Yerinizde olsam birkaç kere daha ararım belki ileri tarihli iptal kaydı alabiliyorlardır... Ama önce fatura konusunda daha detaylı bilgi almalısınız...
Dedim ama güncel faturaya bakamıyoruz diyorlar.
 
Tamamdır teşekkürler bu arada eylülün 17sinde taahhüdüm bitiyor ama müşteri hizmetleri bana eylülde olan faturayı ekimde ödeyeceksiniz diyor onu da anlamadım ben.
Eylül ayında yapmış olduğun kullanımın parasını Ekim'de ödeyeceksin işte. Son ödeme tarihi Ekim ayına falan denk geliyorsa o yüzden demiştir.
 
Peki nasıl bir fiyat ödeyeceğim taahhütlü olduğum fiyatla mı
Normal şartlar altında evet anlaşmış olduğun fiyatı ödemen gerekir. Dediğin gibi arada uçurum olan bir fark olursa durumu önce Türk Telekom ile görüşürsün bir çözüm yolu olmaz ise Tüketici Haklarına başvurabilirsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı