LaySheWlong
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar,Türk Telekom'un 8 Mbit ADSL tarifesi kullanıcısıyım. 2 Ay kadar önce 16 Mbit kullanıyordum, SNR Marjin değerinin düşüklüğü nedeniyle kopmalar ve ping sorunu yaşıyordum. Belki 8 Mbit'e indirirsem hem Path Mode değerim Fast Mode olur, hem de kopmalardan kurtulurum niyetiyle 8 Mbit'e geçtim. İlk bir hafta tam tahmin ettiğim gibi oldu koplar hiç olmamaya başladı, ping sürelerim çok iyi oldu. İnternetimden tam verim alıyordum fakat birden bire Path Mode değerim Interleaved oldu. Ping değerlerim aşırı yükseldi, kopmalar olmuyor fakat ping benim için çok önemli ve bu kadar stabil hatta neden Path Mode değerimin değiştiğini hala anlayamıyorum.
Ne zaman müşteri hizmetlerini arasam hattınızda hiçbir problem yoktur, oynadığınız oyunun sunucuları yüzünden pinginiz yüksektir lafını işitiyorum ve gerçekten sabrım tükendi. Bu değeri manuel olarak değiştirmemizin hiçbir imkanı yok mu? Bu Türk Telekom'un cahil çalışanlarından ve kötü hizmetinden bıktım. Yardımlarınızı bekliyorum.
Ne zaman müşteri hizmetlerini arasam hattınızda hiçbir problem yoktur, oynadığınız oyunun sunucuları yüzünden pinginiz yüksektir lafını işitiyorum ve gerçekten sabrım tükendi. Bu değeri manuel olarak değiştirmemizin hiçbir imkanı yok mu? Bu Türk Telekom'un cahil çalışanlarından ve kötü hizmetinden bıktım. Yardımlarınızı bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: