Türk Telekom ADSL'den TürkNet VDSL'e geçiş

IJ3urakPasaI

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar herkese. Önceden TürkNet'in ne hız alırım adlı uygulamasından kaç Mbps hız alacağımı sorgulattığımda 35Mbps download 3Mbps upload değerleri gözüküyordu.
Fakat şu an 14Mbps download 1Mbps upload gözükmekte. Sizce santral portum vs. mi değiştirildi? Şu an ADSL kullanıyorum. TürkNet VDSL geçiş yapınca değerler artar mı?
SNR margin gibi değerleri aşağıya bırakıyorum. Teşekkür ederim.

snr.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Türktelekom ADSL'den VDSL'e geçtim geçmeden önce sonuçlarımız benzerdi. 75MBps pakete geçince modeme gelen hız 58'e kadar çıktı. VDSL geçince değerleriniz artar.

Şuan zaten geçiş istemedim TurkTelekoma geçirin desem çaktırmadan 1 yıl taahhüt sıkıştırıyorlar. Yakında taahütüm bitecek ve TurkNet'e geçeceğim. Demek istediğim şuan portum adsl fakat geçişte direk vdsl istersem 14mbps'den yüksek alabilirmiyim diye sormak istedim.

Turknet sitesinden hem adresinle hemde sabit telefon(varsa) ile sorgulama yap ikisinde de 35 mbps yazıyorsa alırsın 30 mbps civarlarında hızı alırsın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı