TürkNet ADSL'den VDSL'e geçiş

StimBlack

Decapat
Öncelikle herkese merhaba 2 ay önce TürkNet'e geçme fikri aldım, çünkü TTNET kullanırken 13Mbps download alıyordum TürkNet'in sitesinde altyapımı sorguladığımda aktif altyapımın olduğu yazıyordu 35Mbps'ye kadar... Keşke TürkNet'e geçmeseydim internetim bağlandığından beri 3Mbps download alıyorum destek kayıtları bırakıyorum adamlar bir problem yok hızınız 3Mbps'de buluşuyor iyi günler yazıp kapatıyorlar destek kaydımı geçen haftalarda destek kaydı açtım ve kadın modemimde bir sıkıntı olabileceğini söyledi bende bugün internetten ASUS DSL-N16 modemini sipariş ettim (ADSL, VDSL, fiber) destekli olduğu yazıyordu sitede... Şu an ADSL hizmeti alıyorum VDSL'e geçmek istiyorum çünkü 3Mbps hız berbat gerçekten 2 aydır bıktım... VDSL desteğim var mı? Çünkü altyapı sorgulama sitesinde 35Mbps alabileceğim söyleniyor(Millenicom sitesinde de aynı) modemim geldiğinde VDSL'e geçmem için neler yapmam gerek şimdiden bilmek istiyorum süreç kolay mı? Şimdiden teşekkürler.

Altyapı.PNG

Türknet bu aralar sorunlu. Geçiş yaparsanız şuanki internettende olabilirsiniz. Ayrıca internette Türknet'in battığı hakkında haberler var bu yüzden geçiş işlemi için bu sıralar doğru olmayabilir.

Son zamanlarda TürkNet de bunu yapmaya başladı, VDSL diye ADSL hizmeti vermeye. Müşteri hizmetlerinin bir bilgisi olduğunu düşünmüyorum.

NetSpeed veya Millenicom'a geçebilirsiniz. Altyapınız varsa Kablonet öneririm.

Ben TürkNet'e geçtim 25 günde internet bağlamadılar, geri Türk Telekom'a geri geçtim. Bana hediyesi 1 ay internet kullanamama ve boş yere 40 TL ödememe neden oldu. Tavsiye etmiyorum.

Bu arada aldığın modemi 1,5 yıldır kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Antenlerinin desibelleri düşük, bu yüzden wifi 2 duvardan sonra çekmiyor. Modemin hem VDSL hem ADSL destekliyor ama o modemi kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum. Ben yandım siz yanmayın, ille de o modemi alıcam diyenlere benimkini yarı fiyatına satabilirim. :)

Türknet bu aralar sorunlu. Geçiş yaparsanız şuanki internettende olabilirsiniz. Ayrıca internette Türknet'in battığı hakkında haberler var bu yüzden geçiş işlemi için bu sıralar doğru olmayabilir.
Ben tam bir haftada geçtim hiçbir sıkıntı olmadı direk açtılar İnterneti. Ama 35 lik paketten 13 MBPS alıyorum. Altyapım destekliyor 75MBPS hızı paket kısmına geliyorum 16 lık paket gözüküyor. Ama gene karda şimdilik. Vodafone da iken 85 TL ile 6 MPBS hız alıyordum. Şimdi iki katı ama çozeceklerini düşünüyorum sorunu genede.

Ben tam bir haftada geçtim hiçbir sıkıntı olmadı direk açtılar İnterneti. Ama 35 lik paketten 13 MBPS alıyorum. Altyapım destekliyor 75MBPS hızı paket kısmına geliyorum 16 lık paket gözüküyor. Ama gene karda şimdilik. Vodafone da iken 85 TL ile 6 MPBS hız alıyordum. Şimdi iki katı ama çozeceklerini düşünüyorum sorunu genede.

Cevap biraz geç oldu ama online işlemler kısmından paket değişikliği seçip 35 Mbs yapmanız gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı