Türk Telekom alınmalı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aptal mısın kardeşim sen? İnsanları delirtip kendine küfrettirmek mi istiyorsun? FTTH altyapısı olan eve taşın ne? Oldu istersen bir de Elon Musk'ın servetinden pay çıkartayım? Aptal bir şirketin bana adam akıllı veremediği hizmetten dolayı ev değiştirmemi mi istiyorsun yüzsüz yüzsüz? Ya gerçekten Türk Telekom ile bağlantın var ya da akıl sağlığın yerinde değil.

15 yıllık ankastrede kesilir. Ne bekliyorsun?
 
@Lord Raiden Konuyu kapatır mısınız lütfen? Hiçbir şey bilmeyip foruma Türk Telekom savunmak için üye olan insanlarla uğraşmak çok sıkıcı, tartışmaya gidecek en sonunda.
 
O Türk Telekom'a laf edenler alıyor en düşüğünü hem altyapısı da yok sonra Türk Telekom çok kötü.

Doğru öyle bir şey de var. Ama bu Türk Telekom'un pahalı olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Türk Telekom alırsanız sürekli sorun çıkar diye bir şey de yok. Yaşadığınız şehre ve altyapınıza göre değişiyor. Ben 1 sene Türk Telekom kullandım. 110 TL fatura ödüyor ve 50 Mbps hız alıyordum. Bir sorun yaşamadım. Ama taahhütüm bitince benden 50 Mbps için 150-160 TL para istediler. Aboneliğimi iptal edip tekrar alsam bile 130 küsur lira ödemem gerekiyordu 50 Mbps için. Ben de iptal edip TurkNet'e geçtim ve 95 TL'ye 100 Mbps alıyorum çok da memnunum. Yani şehre göre iyi olabilir ancak pahalı. Ve taahhüt işi çok sıkıntı. Daha ucuza taahhütsüz aynı hizmeti veren yerler varken Türk Telekom'u tercih etmek çok mantıklı değil.

Bu arada bu dediğimden önce 3-4 sene Türk Telekom kullandım ama evimde ADSL vardı. 16 Mbps alıyordum ama sürekli kopma yaşanıyordu ping çıkıyordu falan çok sıkıntıydı yani.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı