B bes Centipat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #1 Taşındığım binada Türk Telekom altyapısı yokmuş. Bunun için bir dilekçe yazıp Türk Telekom'a ilettim fakat bana nereden takip edebileceğimi söylemediler. Ben bunu nereden takip edebilirim? Bilen birisi yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2025
Taşındığım binada Türk Telekom altyapısı yokmuş. Bunun için bir dilekçe yazıp Türk Telekom'a ilettim fakat bana nereden takip edebileceğimi söylemediler. Ben bunu nereden takip edebilirim? Bilen birisi yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.
W Wickreeves Zeptopat Katılım 4 Mart 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #2 Arayıp bilgi alabilirsin diye biliyorum. Başvurun onaylanmamışta olabilir halen, onaylanmış olsa en azından mesaj gelir diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Arayıp bilgi alabilirsin diye biliyorum. Başvurun onaylanmamışta olabilir halen, onaylanmış olsa en azından mesaj gelir diye düşünüyorum.
KS KS B bes Centipat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #3 Wickreeves dedi: Arayıp bilgi alabilirsin diye biliyorum. Başvurun onaylanmamışta olabilir halen, onaylanmış olsa en azından mesaj gelir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Wickreeves dedi: Arayıp bilgi alabilirsin diye biliyorum. Başvurun onaylanmamışta olabilir halen, onaylanmış olsa en azından mesaj gelir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Onaylanıp onaylanmaması neye bağlı onun hakkında bilgin var mı acaba? Artı 0 Eksi
Wickreeves dedi: Arayıp bilgi alabilirsin diye biliyorum. Başvurun onaylanmamışta olabilir halen, onaylanmış olsa en azından mesaj gelir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Wickreeves dedi: Arayıp bilgi alabilirsin diye biliyorum. Başvurun onaylanmamışta olabilir halen, onaylanmış olsa en azından mesaj gelir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Onaylanıp onaylanmaması neye bağlı onun hakkında bilgin var mı acaba?
T A L O Decipat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.955 Makaleler 1 Çözümler 5 5 Mart 2025 #4 bes dedi: Onaylanıp onaylanmaması neye bağlı onun hakkında bilgin var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Tamamen yatırım mantığıyla hareket ediyorlar. Artı 0 Eksi
bes dedi: Onaylanıp onaylanmaması neye bağlı onun hakkında bilgin var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Tamamen yatırım mantığıyla hareket ediyorlar.