Türk Telekom Altyapı durumu

merhaba resimdeki mesajın gelmesi için nerelere şikayet ettin söyleyebilir misin benim durumda aynı

Hocam iyi günler, benim evimin önünden yol geçiyor hemen karşısında ki kaldırımda da sizin altta attığınız fotoğraftaki turktelekomun kapağı var ama fiber sorgulaması yaptığım da hiçbir şey çıkmıyor. Sizce neden öyle oluyor yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Demek ki fiber altyapı yok hocam. Olsaydı altyapı sorgulamasında çıkardı. Tam olarak ne çıkıyor sorgu sonucunda?

Demek ki fiber altyapı yok hocam. Olsaydı altyapı sorgulamasında çıkardı. Tam olarak ne çıkıyor sorgu sonucunda?
Bölgenizde adsl potansiyeli mevcuttur diyor ama o dediğim türktelekom kapağından başka yok evimin olduğu güzergahta. Evimin yaklaşık 400-500 metre ilerisinde fiber mevcut. Bu arada fiber olan yerde anayola evimden daha yakın ama anlamadığım o türktelekom kapağının içinden sadece belli yere kadar mı çekiliyor, o kapağın olduğu bütün güzergahta olması lazım değil mi?

Fiber altyapının nerede bulunduğunu nerede bulunmadığını bilmek mümkün değil. Bunu ancak bölgedeki planlama ekibi bilir. Bir de saha ekibi.

Fiber altyapının nerede bulunduğunu nerede bulunmadığını bilmek mümkün değil. Bunu ancak bölgedeki planlama ekibi bilir. Bir de saha ekibi.
Anladım hocam vakit ayırdığınız için teşekkürler, iyi forumlar.

Selam hocam belki beni hatirlamazsiniz ama sunu demek icin yaziyorum nick nameden hatirladim sizi gercekten dediginiz cikti her ne kadar musatakil evime fiber cektirmek icin ugrassamda olmadi projeye kadar cizidirmeme ragmen bir yerde surekli bir engele takildi sonra sizin dediginiz gibi VDSL kabin getirdiler simdide onun aktiflesmesini bekliyorum en son dayanamayip umit beye mail attim cunku kimsenin umurunda bile değildi oda kasım ayi icerisinde kesin bitirilir diye donus aldim bakalim bekliyorum. Bu konularda bu kadar nufuzunuz olmasi sasirtti beni.

Merhaba hocam,
O kadar çok kişiyle iletişime geçiyorum dediğiniz gibi hatırlayamadım, kusura bakmayın.
Ne zaman, hangi konuda ne yazmıştım ki? Normalde ben kimseye "fiber gelmez, anca VDSL getirirler, boşa umutlanma" gibi laflar söylemem. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım, varsa az buçuk tahminim onu söylerim. Konuyu hatırlamıyorum ama gidişata göre bir tahminde bulunmuşumdur muhtemelen, sonra o tahminim de gerçekleşmiştir. Yoksa bende bir keramet yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…