Daha fazla
Bölge müdürünün şeyi de neymişHocam paylaştığınız bu bilgiler çok çok iyi oldu inanılmaz iyi anladım sağolun en baştan gene.
Hocam 25 şubatta tam 30 iş günü oluyor ben dilekçeyi 13 ocak da verdim yani bu cumaya geliyor ama ben 28 şubat pazartesi uğrayabilirim isterseniz ama ben geçtiğimi cuma günü uğradım ve benim eleman mezitliden sorumlu arkadaş covid iznindeymiş o yüzden planlama birimi şefiyle konuştum direk ve Özlem hanım adı, özlem hanıma benim durumu sordum ve "sizin projenizi ayın 17'sinde çizip göndermiştik, ne zaman onay gelip gelemeyeceğini bilemiyorum zaman veremem" dedi. Ve dilekçeme kim cevap verecek peki 30 gün oldu dedim ve bana şöyle konuştu
"Ya biz zaten sizin işini biliyoruz o yüzden ben cevap vermemiştim ama tamam cevap veririm artık nereye başvurursanız başvurun biz sizi ararız falan" diyip geçiştirdi, ben ise ümit önal ve yusuf kıraç'tan yardım alabileceğimi gerekirse diye elimde resmi bir şeylerin bulunmasının iyi olacağını kibar şekilde ifade etmiştim ona rağmen böyle konuştu anlamadım vallahi.
Ayrıca bana sizin adres ve bina adı neydi diye sordu ve ben Tuğçe apartmanı dediğimde bana "aaa orayı biliyorum, siz bölge müdürünün şeyi miydiniz" falan dedi ama hiç bir şey anlamadım fakat "evet" dedim hocam
Sanırım Yusuf kıraç'a twitterdan yazdığımda benim şikayet bölge müdürünün kulağına mı gitti ne![]()
Neyse "haber ederiz" demiş işte. Haber bekleyeceksiniz, ne diyeyim.
Bu arada başka bir şey yazacaksanız DH forumdaki özel mesaj kısmını kullanalım ki moderatör ceza kesmesin. Malum buranın modları çok radikal :d