Türk Telekom Altyapı durumu

Hocam bugün Türk Telekom ilçe müdürlüğüne gittim bilgi almak için. Bana (GPON FİBER) proje çizilmiş diyor sonra keşif yapılacak dedi. Bu neyin keşfi oluyor? Keşif altyapı projesi çizilmeden önce yapılan birşey değil mi?
Keşfi projeyi çizmeden önce mi sonra mı yaptıklarını bilmiyorum hocam. Öyle dediyse öyledir herhalde, bilemiyorum.

Keşfi projeyi çizmeden önce mi sonra mı yaptıklarını bilmiyorum hocam. Öyle dediyse öyledir herhalde, bilemiyorum.
Bu sabah 6 gibi fiber altyapı talebimizi içeren dilekçeyi ve durumu anlatan bir yazı yazdım 1 saat önce falan cevap verilmiş ve başvuru kapatılmış. Gelen cevaba bakar mısın Açık kapıdan :D
Capture+_2022-03-01-10-59-54.png

@Dejuf Merhabalar,

Bende yaklaşık 5 yıldır alt yapı için uğraşıyorum en son yusuf beye mesaj attım iletişim bilgilerimi istedi ve 1 hafta sonra evime birisi geldi proje çizeceğini söyledi ve onaylandıktan sonra fiber çekeceklerini söyledi.
Burada merak ettiğim konu şu proje çizeceğini söyleyen kişi geldi binanın girişinde bir yerlere baktı ve binanın hemen sağ tarafında 20 metre ilerisinde sizinde söylediğiniz gibi dikdörtgen bir kutu gördü buradan çekilecek alt yapınız dedi 40 50 metre kadar kazı yapılacak binanıza evinize kadar kablo çekilecek dedi ben binama zaten Türk telekomdan bir kablo alıp çektirmiştim fiber için özel bir kablo onu gördü bu iyi yalnızca kazı yapıp kutu koymamız yeterli olacak dedi.
Bu işlem ne kadar zaman alır 1 ay sürebilir belki kazı olacağı için dedi izin alınması gerekecek dedi belediyeden.
İptal olma durumu var mıdır 5 yıldır ilk defa bugün umutlandım :D

@Dejuf Merhabalar,

Bende yaklaşık 5 yıldır alt yapı için uğraşıyorum en son yusuf beye mesaj attım iletişim bilgilerimi istedi ve 1 hafta sonra evime birisi geldi proje çizeceğini söyledi ve onaylandıktan sonra fiber çekeceklerini söyledi.
Burada merak ettiğim konu şu proje çizeceğini söyleyen kişi geldi binanın girişinde bir yerlere baktı ve binanın hemen sağ tarafında 20 metre ilerisinde sizinde söylediğiniz gibi dikdörtgen bir kutu gördü buradan çekilecek alt yapınız dedi 40 50 metre kadar kazı yapılacak binanıza evinize kadar kablo çekilecek dedi ben binama zaten Türk telekomdan bir kablo alıp çektirmiştim fiber için özel bir kablo onu gördü bu iyi yalnızca kazı yapıp kutu koymamız yeterli olacak dedi.
Bu işlem ne kadar zaman alır 1 ay sürebilir belki kazı olacağı için dedi izin alınması gerekecek dedi belediyeden.
Merhaba hocam,
Gelen adam keşif ekibinden biridir muhtemelen. Henüz bir proje çizilmemiş dolayısıyla şu an için iptal olacak bir şey yok. Ama proje çizilip de onay verilmeme gibi bir durum söz konusu olabilir. Şimdilik bir şey söylemek zor. Projenin ne zaman çizileceğini, onay alıp almayacağını, alırsa ne zaman alacağını bilemeyiz. 10-15 gün sonra müdürlüğe gidip planlama birimiyle görüşebilirsiniz. Adresinizi verip proje çizilip çizilmediğini sorabilirsiniz. En net bilgileri planlama ekibinden alırsınız.

@Dejuf merhaba,

Bende yaklaşık 5 yıldır altyapı için uğraşıyorum en son Yusuf beye mesaj attım iletişim bilgilerimi istedi ve 1 hafta sonra evime birisi geldi proje çizeceğini söyledi ve onaylandıktan sonra fiber çekeceklerini söyledi.
Burada merak ettiğim konu şu proje çizeceğini söyleyen kişi geldi binanın girişinde bir yerlere baktı ve binanın hemen sağ tarafında 20 metre ilerisinde sizinde söylediğiniz gibi dikdörtgen bir kutu gördü buradan çekilecek alt yapınız dedi 40 50 metre kadar kazı yapılacak binanıza evinize kadar kablo çekilecek dedi ben binama zaten Türk Telekom'dan bir kablo alıp çektirmiştim fiber için özel bir kablo onu gördü bu iyi yalnızca kazı yapıp kutu koymamız yeterli olacak dedi.

Aynı durum bana da oldu sizde son durum nedir? Benden fiber başvurumu bile aldılar şu an TT musterisiyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı