Türk Telekom altyapı getirmiyor

Merhaba,mesajını çok geç cevaplıyorum ama maalesef çok müsait olamıyorum işten dolayı neyse ben aradım uyduneti gebze'de hizmet veremeyeceklerini söylediler hizmetlerinde gebze yazıyor ama hizmet vermiyolarmış haftaya bayilerine gitmeyi düşünüyroum ne yapmam gerek?
1 ay olmuş dostum neredeyse.

@Salih Melih belki de sizin bulunduğunuz mahallede ya da binada Uydunet altyapısı yoktur. İlerleyen yıllarda belki altyapı döşenir.

Bayiye giderseniz net olarak bilgi alırsınız. Çalışanları ilgili ve kibar insanlardır. Olmadı hesap sorarsınız, ''sitede hizmet veriliyor yazıyor, veremeyiz diyorsunuz'' dersiniz. Hizmet verilen bölge sayısını güncellerler.

Hem dükkanın girişine kocaman %70 indirim yazıp hem de dükkanın içinde %70'e varan indirim olduğunu duymak gibi sizin durumunuz.

Uydunet de olmazsa vaktinizin olduğu bir zamanda diğer ISS firmaları ile görüşmenizi öneririm.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı