Türk Telekom altyapı getirmiyor

Şu belediyelere gıcık oluyorum cidden. Amaçları ne bunların yıl olmuş 2020 hala fiber yok millete. ADSL gibi bir çöpe mahkum ediyorlar.

Bizim buraya fiber çekmeye geldiklerinde. Büyük ihtimalle yerden çekecekler zaten. Gidipte havadan getirmezler yoksa çirkin durur sitede.
TT yerden lögardan çekiyor kabloyu. Türknet havadan çekiyor. Bu yüzden bazı yerlerde kablolar kopmuş insanlarda belediyeye şikayet etmişler.

TürkNet bayi bile açmış buraya. İlçenin yarısına TT'nin yapamadığı fiberi getirdiler. Bu saatten sonra sorun çıkarsa üzülürüm. Keşke TürkNet kabloları yer altından ilerletse ama o zamanda maliyetler artacak.

Bizim buraya fiber çekmeye geldiklerinde. Büyük ihtimalle yerden çekecekler zaten. Gidipte havadan getirmezler yoksa çirkin durur sitede.
TT yerden lögardan çekiyor kabloyu. TürkNet havadan çekiyor. Bu yüzden bazı yerlerde kablolar kopmuş insanlarda belediyeye şikayet etmişler.

Havadan çekmek cidden hiç mantıklı değil.

Bursa'da yaşamıyor musunuz? TürkNet daha İstanbul'un 5-6 ilçesinde var. Bursaya gelmesi çok uzun sürecektir. Şu an TürkNet altyapı çektiği yerlerin hepsine havadan çekiyor.

Bursa'dayım zaten :D. Buraya çekmeye gelseler havadan çekmeleri zor onu söylüyorum. İstanbul'dan sonra Marmara denizinden Bursa'ya gelir zaten.

Bursa'dayım zaten :D. Buraya çekmeye gelseler havadan çekmeleri zor onu söylüyorum. İstanbul'dan sonra Marmara denizinden Bursa'ya gelir zaten.
Türknet'in yatırım yerlerini maalesef bilmiyorum. Şuan İstanbul'un bile tüm ilçelerine çekmeye başlasalar en az 4-5 seneye bile zor aktif ederler. Şuan bile 3 ilçede sürüyor çalışmaları. Yine de zor yapıyorlar. Tamamen taşeron işçilere sahipler. O yüzden şuanlık hedefleri sadece İstanbul. Diyelim ki geldi o zamana kadar yer altından altyapı çekmeye başlar iseler tabiki çekerler yer altından. Lakin Telekom'un borularını kullanmak isteyeceklerdir. Telekom'da izin vermez kesinlikle. Eğer ki sitenin kendi boruları var ise o zaman kesinlikle çekerler.

@TeknoFix29 sitede boru var mı bilmiyorum bizim. Yok ise boru döşecekler zaten site içine öyle gelecek. TT'ye Twitter'dan yazacağım ne cavap alacağım bakalım. Bir gelişme varsa oradan öğreniyim. Boru var ise site altında ücretsiz bir şekilde Telekom fiberi direkt çekecekmiş.

@TeknoFix29 sitede boru var mı bilmiyorum bizim. Yok ise boru döşecekler zaten site içine öyle gelecek. TT'ye Twitter'dan yazacağım ne cavap alacağım bakalım. Bir gelişme varsa oradan öğreniyim. Boru var ise site altında ücretsiz bir şekilde Telekom fiberi direkt çekecekmiş.
Ben de Twitter üzerinden yazdım. Geri döndüler ama tamamen cahil biri geldi. 2 saat laf anlattım bana sadece paket değişikliği mi yapmak istiyorsunuz diyor? Yemin ederim insanların sadece siniri ile oynuyorlar.

Ben de Twitter üzerinden yazdım. Geri döndüler ama tamamen cahil biri geldi. 2 saat laf anlattım bana sadece paket değişikliği mi yapmak istiyorsunuz diyor? Yemin ederim insanların sadece siniri ile oynuyorlar.

Aynı şekilde ping sorunumdan bahsediyorum. Santralle şeyle alakalı olduğuna. Ekiplere ilettim dedi hangi ekipler dedim. Saha ekipleri diyor Allah'ım sana geliyorum. Cidden anlamıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı