Türk Telekom altyapı getirmiyor

@Ipares şu an kaç ping alıyorsun? Atsana tracert değerlerini merak ettim.

Güncel tracert atamam İzmir'de değilim :(
ama pingler şöyle.
Valorant: 18-20MS.
LoL: 19-21MS.
CS:GO: 49-54MS.
Speedtest: 5ms.
Among Us (yoğunluk varken, Avrupa): 58MS civarı.
Among Us (yoğunluk yokken, Avrupa): 47MS civarı.

Tracert bulabilirsem atarım.

@Ipares benim şu an CS:GO Viyana'ya 57 ms atıyorum. Fortnite Frankfurt'a 41 atıyorum şu an aşarı ilginç. Valorant'a 9-12 arası pingim var. Valorant Frankfurt'a ise 43-46 arası pingim var. LoL euw ise 53 harika Telekom.
Fiberi daha fazla ADSL gibi yerlere getirmeliler. Altyapınız gayet iyi kullanın gitsin. SNR düşürerek kullanma bölgedeki yoğunluğa göre değişir. Ben bile bu konuyu 0.50 Mbps hız ile okudum.

Benim hat değerlerini biliyor musun onu bilmiyorum fakat ADSL'den bile kötü benim ki. Bir de kalkıp getirselerdi daha bizde yok.

@Ipares benim şu an CS:GO Viyana'ya 57 ms atıyorum. Fortnite Frankfurt'a 41 atıyorum şu an aşarı ilginç. Valorant'a 9-12 arası pingim var. Valorant Frankfurt'a ise 43-46 arası pingim var. LoL euw ise 53 harika Telekom.

Benim hat değerlerini biliyor musun onu bilmiyorum fakat ADSL'den bile kötü benim ki. Bir de kalkıp getirselerdi daha bizde yok.
Ulaşılabilir hızım benim şuan 10 Mbps. TT VDSL kabin koydu aktarma yapmadı port yok. Türknet Gigafiber çalışmaları durdurdu. Hatta kullanamama ihtimalim bile var. Kaç gündür TT ile konuşuyorum dalga geçer gibi cevap veriyorlar. Müdürlüktekiler VDSL ne onu bilmiyor. Ne yapacağımı şaşırdım.

Ulaşılabilir hızım benim şuan 10 Mbps. TT VDSL kabin koydu aktarma yapmadı port yok. Türknet Gigafiber çalışmaları durdurdu. Hatta kullanamama ihtimalim bile var. Kaç gündür TT ile konuşuyorum dalga geçer gibi cevap veriyorlar. Müdürlüktekiler VDSL ne onu bilmiyor. Ne yapacağımı şaşırdım.
TürkNet nasıl GigaFiber çalışmalarını durdurdu hocam? Yatırım yaptılarsa bölgeye fiber kesin gelir diye düşünüyorum.

Kötü haber :/ şu belediyeler yok mu zaten...
Umarım en kısa zamanda aralarındaki sorun çözülür..
Türknet bayi bile açmış buraya. İlçenin yarısına TT'nin yapamadığı fiberi getirdiler. Bu saatten sonra sorun çıkarsa üzülürüm. Keşke Türknet kabloları yer altından ilerletse ama o zamanda maliyetler artacak.

Ulaşılabilir hızım benim şu an 10 Mbps. TT VDSL kabin koydu aktarma yapmadı port yok. TürkNet gigafiber çalışmaları durdurdu. Hatta kullanamama ihtimalim bile var. Kaç gündür TT ile konuşuyorum dalga geçer gibi cevap veriyorlar. Müdürlüktekiler VDSL ne onu bilmiyor. Ne yapacağımı şaşırdım.

Şu belediyelere gıcık oluyorum cidden. Amaçları ne bunların yıl olmuş 2020 hala fiber yok millete. ADSL gibi bir çöpe mahkum ediyorlar.
TürkNet bayi bile açmış buraya. İlçenin yarısına TT'nin yapamadığı fiberi getirdiler. Bu saatten sonra sorun çıkarsa üzülürüm. Keşke TürkNet kabloları yer altından ilerletse ama o zamanda maliyetler artacak.

Bizim buraya fiber çekmeye geldiklerinde. Büyük ihtimalle yerden çekecekler zaten. Gidipte havadan getirmezler yoksa çirkin durur sitede.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı