Türk Telekom altyapı isteği için nasıl başvurulur?

furkan0zer

Decapat
Daha fazla  
Müstakil bir evde ikamet etmekteyim ve bulunduğm adreste internet altyapısı yok görünüyor. Sağımdaki evde VDSL var görünüyor armaızdaki fark 5 metre yok. Türk Telekom altyapısı için nasıl başvurabilirim? İlçede 2 senedir fiber altyapı döşemeleri devam ediyor. Bir türlü benim adresime gelemdiler.

Müstakil bir evde ikamet etmekteyim ve bulunduğm adreste internet altyapısı yok görünüyor. Sağımdaki evde VDSL var görünüyor armaızdaki fark 5 metre yok. Türk Telekom altyapısı için nasıl başvurabilirim? İlçede 2 senedir fiber altyapı döşemeleri devam ediyor. Bir türlü benim adresime gelemdiler.
Bölgenizdeki Türk Telekom Müdürlüğü'ne dilekçe ile yapılıyor biliyorum.

Öncelikle geçmiş olsun :( 1.5 yıl sonra bile bağlayabiliyorlar keyifleri ne zaman isterse yani bizde öyle olmuştu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı