Türk Telekom Altyapısında Upload Hızları Artıyor

Önce adam gibi fiber çeksinler her yere burada kalkıp Upload cimriliği çekmesinler millete, ancak zam yapsınlar, hayır yaptığı zama bakıyorum internetin dandikliğine bakıyorum yok böyle bir şey, zaten enflasyon ortada, milletten bu kadar para alıyorsunuz adam gibi hızlı stabil internet verin.

Sizinki Adsl mi? Öyleyse zaten teknik olarak 1 Mbps'den fazla upload hızı alamazsınız bildiğim kadarıyla.

Sıkıntı şu vdsl bağlattık modem arıza verdi eski adsl modemi taktım hız önceden de 1mbit di. Paket yükselttiğinde cebe değiyor ve ciddi bir artış yok.

Fiber hat çekildi bağlantı verilecek yakında birkaç aya kurtuluyorum inşallah.

Paketi yükseltin ondan öyle. Para varsa tabii.
Değiştirmek sıkıntı değilde verilen artış az 20 upload falan verseler geçerimde altyapı kötü o değeri göreceğimi sanmıyorum.

Neyseki fiber hat çekildi yakında hizmete girecek birkaç ay sonra taahhüt bitince geçiyorum.

Eki Görüntüle 1745573

Evdeki TTNET hızım. 🤬

0,7 upload hızı resmen şaka gibi. Yükselse ne olacak sözleşme bitsin elveda TTNET.
Sen nasıl bir paket almışsın öyle.

Önce adam gibi fiber çeksinler her yere burada kalkıp Upload cimriliği çekmesinler millete, ancak zam yapsınlar, hayır yaptığı zama bakıyorum internetin dandikliğine bakıyorum yok böyle bir şey, zaten enflasyon ortada, milletten bu kadar para alıyorsunuz adam gibi hızlı stabil internet verin.
Katılıyorum. Bu çağda internet lux değil heryerde fiber olmalı. Yoksa bizi kıskanmaktan vaz geçerler.

Katılıyorum. Bu çağda internet lux değil heryerde fiber olmalı. Yoksa bizi kıskanmaktan vaz geçerler.
Sormayın hocam milletten dünyanın parasını alıp 30 40 MBS veriyorlar şaka gibi, ben hala VDSL kullanıyorum İstanbul'da 90 MBS alıyorum Forza horizon 5 indiriyorum akşam 9'dan bu yana hala inmedi 30 dakikaya iner herhalde yani benden daha az hız alanlar var bunu düşününce insan daha da sinirleniyor.

Dünyanın en hızlı internetlerinden birini sağlayacak yapıya sahip olup insanları 3. dünya ülkesi seviyesinde internete mahkum bırakmak ne kadar da komik bir durum. Hızı azıcık arttırdılar diye övgü bekliyorlar mı acaba?

Harbiden arttırmışlar, 8>14

1681876549485.png

Bir süredir Türknet aracılığıyla 15 Mbit upload kullanıyorum. 1 ay belki daha fazla geçti üstünden. Sessiz sedasız arttırdılar hızları.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı