Türk Telekom CS:GO pingi 70 oluyor

Katılım
30 Kasım 2021
Mesajlar
465
Yer
İstanbul Silivri Selimpaşa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
H110M GAMİNG
AMD RADEON RX570 MSİ GAMİNG X
İNTEL CORE İ5 6402P
CORSAİR VEGEANCE 2X8 3200 MHZ
AFOX 240 GB SSD
BARRACUDA 500 GB HDD
Cinsiyet
Erkek
Ben CS:GO oyuncusuyum. İnternetim birkaç gündür kötü. Ping sorunlarım var. Pingim CS:GO'da 45-70 arası oluyor. 25 MB 5 bir internete sahibim. Normalde Ping'im bu kadar fazla değildi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ara sıra bağlantınızın stabilitesine göre ping değerlerinizde oynama olması normal bir durum. Ağa bağlı olan başka biri indirme tarzı şeyler yapması da stabiliteyi düşürebilir. Ben pingim çıktığında modemi kapatıp açıyorum ve ilginç bir şekilde pingim normale dönüyor, siz de deneyebilirsiniz.
 
TT kulanıcısı olarak Istanbul Beşiktaş'ta oturmama rağmen online oyunlarda ping genelde 35-55 arası değişebiliyor bende, hatta yeri geliyor sunucu kalitesi ve mesafesine bağlı olarak 65-70'lere kadar fırlayabildiği bile oluyor, açıkçası sorun olacak değerler değil bunlar, kaç olması gerekiyordu acaba? 10 mu 20 mi? Türkiye şartlarında maalesef gerçekçi değerler değil bunlar eğer daha iyisini sağlayabilen başka bir ISS varsa CS:GO da dahil olmak üzere Rainbow Six Siege veya Battlefield 1'deki aldığı pingin ekran görüntüsünü buraya atsın ben de o ISS'e geçeyim.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı