@Gus Fring'a katılıyorum. Şirketler sizin tam olarak şuan yapmaya çalıştığınız gibi davalardan kurtulmak için kelime oyunu yapmaya bayılırlar. Olan sizin paranıza olur eğer dava açarsanız.
Cayma bedeli yasal değil zaten bu yıl içinde hem Türk Telekom'dan çıktım hem de Turkcell'den çıktım tüketici hakem heyetine başvurdum sözleşmeyle 5 kuruş vermedim. Ama çıkmayı düşünürsende o binada oturanlardan bilgi al hangi şirketi kullanıyorlar kaç Mbps hız alıyorlar falan çünkü yerine göre şirketin verdiği hız da değişiyor.
Arkadaşlar lütfen bilip bilmeden yazmayınız ben 2 cayma bedelini de ödemedim hem avukatla hiçbir alakası yok mahkemeylede yok. İnternetten tüketici hakem heyetine sözleşmeden vazcayınca bir fatura gönderiyorlaro faturayla başvuru yapıyor ve bu kadar bitti 2 sindede böyle yaptım 2000 TL'den kurtuldum 3 hafta sonra bitti kurtul bedelden.
Tüketici Hakem Heyetini deneyeyim bi.
Paketteki hızı düşürme de yapmayacakalarını söylediler. Aslında çözüleceğini bilsem elit ekip isticem ama onlar da gelip yapamadık deyip giderlerse hiçbir anlamı yok.
e-Devlet Kapısı'nı kullanarak kamu kurumlarının sunduğu hizmetlere tek noktadan, hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz.
giris.turkiye.gov.tr
Bu linkini gönderdiğim siteye üye olup içinden tüketici hakem heyetini buluyorsunuz. Orada zaten istenen bilgiler var o bilgileri girerek tamamlıyorsunuz.
Arkadaşlar lütfen bilip bilmeden yazmayınız ben 2 cayma bedelini de ödemedim hem avukatla hiçbir alakası yok mahkemeylede yok. İnternetten tüketici hakem heyetine sözleşmeden vazcayınca bir fatura gönderiyorlaro faturayla başvuru yapıyor ve bu kadar bitti 2 sindede böyle yaptım 2000 TL'den kurtuldum 3 hafta sonra bitti kurtul bedelden.
e-Devlet Kapısı'nı kullanarak kamu kurumlarının sunduğu hizmetlere tek noktadan, hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz.
giris.turkiye.gov.tr
Bu linkini gönderdiğim siteye üye olup içinden tüketici hakem heyetini buluyorsunuz. Orada zaten istenen bilgiler var o bilgileri girerek tamamlıyorsunuz.
Yasal olarak paket hızınızın %75 sağlamak ile yükümlüler. Bunu sağlamıyorlarsa THH'ye bile başvurarak geçmişe yönelik faturada indirim bile talep edebiliriz. Tüm bunlar yetmezmiş gibi cayma bedeli olmadan kapatabilirsiniz.
İşin şöyle bir sıkıntısı var, bunun yasal hak olduğunu bilen kişi sayısı çok az. THH'de konuyu inceleyen kişi bilmiyorsa olumsuz sonuçlanabilir.
Bizde heyet veya ilgili kişi genelde yaşça ileri oluyor. Haliyle böyle bir insanın durumu kavraması zorlaşıyor.
Şu konumları en azından deneyimli kişilerin yanında 1-2 yıl çalışmış genç insanlarla değiştirmek gerekli.